Chifle cu branza

Postat de alexa_elena in Piine
6 Oct 2012 | 7453 vizualizari
Chifle cu branza

Am facut paine de casa si mi-a ramas aluat, am facut aceste chifle...gustul este incomparabil.

Ingrediente

  • faina
  • apa
  • drojdie
  • sare
  • branza
  • 2 oua
  • seminte de susan

Mod de preparare

  Cantitatile nu pot sa le spun exact. Nu masor niciodata cand fac aluat , pun "cat cuprinde". Se cerne faina intr.un vas, se face o gaura in mijloc unde se pune drojdia dizolvata in apa calduta se ameteca, se acopera cu putina faiana si se lasa putin la crescut.

  Dupa ce a crescut , se framanta bine aluatul, se adauga sare si se pune la dospit(la caldura), sa isi dubleze volumul.

  Batem 1 ou si il amestecam cu branza faramitata.

  Impartim aluatul in mai multe bucatele. Luam cate o "bila" punem in mijloc branza, ungem cu ou si presaram susan.

  Se baga in cuptorul incalzit pana cand se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv chifle umplute cu sunca, branza si ou

Postat de autodiag

Aperitiv chifle umplute cu sunca, branza si ou

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Sunca de Praga se taie cubulete, la fel si branza feliata. Se taie partea de sus a chiflelor, formand un capac. Se scobesc chiflele si se umplu...

Citeste continuarea

Oua la cuptor, in chifle cu branza si dovlecel

Postat de AdrianUdrea

Oua la cuptor, in chifle cu branza si dovlecel

Mai intai pregatim umplutura. Scurgem bine dovlecelul razuit de lichid si il calim usor in putin ulei de masline. Il lasam sa se tempereze si il amestecam cu branza de vaci si cu mararul tocat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.10.2012, 20:53
foarte bune!
la 06.10.2012, 21:09
mmm delicioase
la 06.10.2012, 21:12
Cu n pahar cu lapte sunt perfecte!
la 06.10.2012, 21:21
sunt bune!
la 06.10.2012, 21:23
Ce bune !!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking