Chifle integrale imbracate in seminte de susan

Postat de Valclaudia in Piine
9 Iul 2017 | 2580 vizualizari
Chifle integrale imbracate in seminte de susan

Ingrediente

  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 lingurita zahar brun
  • 500 ml apa calduta
  • sare de mare dupa gust
  • 800 gr. faina integrala
  • 100 gr. tarate de grau
  • 50 ml ulei de masline
  • 50 gr. faina de in
  • 100 gr. seminte de susan

Mod de preparare

Preincalzim cuptorul la 50 grade C.

Intr-un vas incapator, punem drojdia+sarea+zaharul brun, amestecam.

Adaugam apa calduta, faina integrala si cea de in + taratele de grau.

Cu ajutorul uleiului de masline, framantam coca pana se desprinde de maini.

Tapetam tava cu hartie de copt.

Asezam semintele de susan intr-un castronel.

Impartim aluatul in 12 parti, modelam fiecare parte de aluat sub forma de chifla, apoi tavalim chiflele prin semintele de susan sa se imbrace uniform pe intreaga suprafata.

Asezam chiflele in tava si le punem la dospit in cuptorul preincalzit, pentru 20 minute.

Ridicam temperatura in cuptor la 180 grade C si coacem chiflele in jur de 30 minute.

Le scoatem din cuptor, apoi din tava pe un gratar, le lasam la racorit si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle integrale imbracate in seminte de susan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Paine cu cartofi

Postat de merisor67

Paine cu cartofi

Cantitatea rezultata era pentru doua tavi de cozonac normale, dar eu am unele tavi mari, asa ca am pus toata cantitatea intr-o tava si a iesit o paine mare si pufoasa. Cum am procedat: am pus...

Citeste continuarea

Paine de casa

Postat de AnyCostescu

Paine de casa

Drojdia se puna la inmuiat cu jumatate de cana de lapte, si se lasa la crescut vreo 10 minute. Intr-un vas batem ouale cu sare si zaharul. Adaugam laptele, si drojdia si amestecam....

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.07.2017, 21:21
Iau cateva sa am pe maine la micul dejun!
la 09.07.2017, 21:51
servesc cateva
la 09.07.2017, 22:24
la 10.07.2017, 07:23
Chiar cum imi plac mie
la 10.07.2017, 09:32
Bune!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking