Chifle umplute cu ou si piept de pui

Postat de CookieMonster in Aperitive / Garnituri
3 Oct 2013 | 3572 vizualizari
Chifle umplute cu ou si piept de pui

Am vazut la Gabi pe blog reteta asta si am furat-o si eu ca-i tare buna si usor de facut

Ingrediente

  • 3 chifle de graham
  • 3 oua
  • 50 g de unt
  • 20 g de cascaval
  • 1 rosie cherry
  • 30 g de piept de pui
  • 1/4 de lingurit de oregano
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Pieptul de pui il taiem cubulete si-l punem la rumenit in 20 g de unt. 

2. Taiem capacelele chiflelor si le scotem miezul cu ajutorul unei linguri.

3. Ungem bine interiorul cu unt, punem pieptul de pui, spargem oul desupra, asezam 3 felii de rosii taiate subtire si condimentam cu sare, piper si oregano.

4. Punem chiflele pe o tava tapetata cu hartie de copt si le dam in cuptorul preincalzit la 180 C timp de 15 - 20 de minute, apoi le scotem, presaram cascavalul si le dam din nou la cuptor pana cand se rumeneste frumos(cascavalul).

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute cu ou si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chifle umplute cu pui

Postat de Meea

Chifle umplute cu pui

     Amestecam oul, drojdia, sarea, apa si zaharul. Punem acest amestec peste faina si adaugam untul taiat cubulete. Se framanta un aluat pana cand devine elastic si lipicios (se...

Citeste continuarea

Chifle umplute cu piept de pui

Postat de cristinutanicolita

Chifle umplute cu piept de pui

Pregatim mai intai aluatul; intr-un castron, amestecam faina cu sarea si drojdia. Adăugăm apa călduță si framantam un aluat elastic si nelipicios. Il acoperim cu un prosop curat și il lasam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.10.2013, 20:18
Vai ce bunatate !!!
la 03.10.2013, 20:18
la 03.10.2013, 20:20
la 03.10.2013, 20:26
Foarte bune sunt!
la 03.10.2013, 20:26
Ce bine arata!

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking