Chiftele la cuptor din carne de porc si piept de curcan

Postat de babi5 in Aperitive / Garnituri
2 Aug 2014 | 8747 vizualizari
Chiftele la cuptor din carne de porc si piept de curcan

De foarte multa vreme nu mai fsc chiftelele. prsjite sunt mult mai. sanatose si mai repede de preparat , in varianta la cuptor .

Ingrediente

  • 600 gr carne de porc
  • 500 gr piept de curcan
  • 1 capatana de usturoi
  • 2 cartofi mai mari
  • 2 oua
  • 4 linguri pesmet
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • boia
  • 100 ml ulei

Mod de preparare

Carnea se macina, usturoiul se curata, se spala si se da prin presa de usturoi, cartofii se curata, se spala si se dau prin razatoarea mica. Toate ingredientele se pun intr-un castron, se adauga pesmetul, mararul, sarea, piperul, boiaua si ouale. Se amesteca bine totul. 

Lasam la rece 15 minute ( sa-si ia gustul) apoi intr-o tava tapetata cu hartie de copt asezam chiftelele modelate. Stropim fiecare chifteluta cu ulei si dam tava la cuptorul incins la 200 grade pentru 45-50 minute. Cand chiftelele sunt rumene le scoatem si langa garnitura dorita le servim.

Pofta buna! Le recomand cu mare drag, garantat sunt bune si sa va fie de ajutor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele la cuptor din carne de porc si piept de curcan" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta delicioasa de cartofi la cuptor gratinati cu cascaval

Postat de AdrianUdrea

Reteta delicioasa de cartofi la cuptor gratinati cu cascaval

Preparare Reteta delicioasa de cartofi la cuptor gratinati cu cascaval Se curata cartofii de coaja, se spala si se feliaza. Se asaza intr-o tava unsa cu unt din belsug. Se presara peste...

Citeste continuarea

Mamaliguta cu branza de burduf si ciuperci la cuptor

Postat de Bucataras

Mamaliguta cu branza de burduf si ciuperci la cuptor

Prepara intai mamaliga: pune apa la fiert cu un praf de sare si cand apa clocoteste adauga faina in ploaie. Amesteca pana mamaliga se desprinde de lingura de lemn. Toarna mamaliguta...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.08.2014, 13:54
Ce bunatate
la 02.08.2014, 13:57
Mâncare săţioasă, nu glumă, cum îmi place mie.
la 02.08.2014, 13:59
imi plac mult facute la cuptor! asa le fac si eu
la 02.08.2014, 14:03
Adele multumesc
la 02.08.2014, 14:05
Parintele dupa poza nu pareti a fi un gurmand ma bucur ca va place si vs multumesc de apreciere

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking