4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
sursa inspiratie: laura adamache blog
Ingrediente
Sos:
Mod de prepararePrajim ceapa ,o amestecam cu carnea tocata,oul,condimentele si painea.Formam chiftelute le dam prin faina si le prajim in ulei incins.Le scoatem si le lasam acoperite pana facem sosul. Sos: Calim usturoiul cu coaja apoi il scoatem si il aruncam.Punem chiftelele in tigaie.Amestecam sucul de rosii cu zaharul si punem peste.Adaugam foile de dafin si piperull si lasam sa scada apa cam 20 min.Separat amestecam 1 lingurita de faina cu putina apa si adaugam peste chiftele.Mai lasam 5 -10 min sa fiarba si e gata! Pofta Buna! Se serveste cu pireu. Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele marinate" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de mirela0911
Se prepara chiftelutele. Intr-un bol se pune carnea tocata. Morcovul se curata, se spala si se da pe razatoarea cu gauri mici. Se pune peste carne. Cartoful se curata, se spala si se da pe...
Citeste continuareaPostat de mihaelar63
Carnea de vita se spala , se taie cuburi si se marunteste cu ajutorul robotului de bucatarie . Legumele se spala , se curata si se taie bucati . Cu ajutorul robotului...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|