Chiftele vegetariene

Postat de RuxyRux in Aperitive / Garnituri
29 Noi 2010 | 28615 vizualizari
Chiftele vegetariene

Atat de pufoase si delicioase incat vei ramane uimit....

Ingrediente

  • 5 cartofi mari
  • 3 oua
  • 300 gr branza( feta)
  • 10 linguri faina( sau s-ar putea sa intre mai mult)
  • faina pentru infainat
  • ceapa verde o legatura
  • usturoi verde o legatura
  • 3 catei usturoi
  • o ceapa obisnuita
  • marar
  • o lingurita sare( in functie de cat de sarata e branza)

Mod de preparare

Cartofii ii fierbem in coaja, ii lasam la racit.

Ii zdrobim, si ii amestecam cu ouale, branza, ceapa si usturoiul tocate marunt, verdeata si sarea.

Formam chiftelele pe care le dam prin faina si le prajim in ulei vegetal( eu am pus de  palmier)

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele vegetariene" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftelute vegetariene cu branza in crusta de parmezan

Postat de RuxyRux

Chiftelute vegetariene cu branza in crusta de parmezan

Din aceasta cantitate saturati cu siguranta sase persoane. Cartofii se fierb taiati cubulete si apoi se scurg, se pun intr-un vas. Dovlecelul se razuie pe razatoarea mare, morcovul se razuie...

Citeste continuarea

Salata calda cu dovleac, menta si branza Feta

Postat de Satisfyyourcravings

Salata calda cu dovleac, menta si branza Feta

Se preincalzeste cuptorul la 190 de grade Celsius. Se taie dovleacul in jumatate si se indeparteaza semintele. Se feliaza in bucati mai mari.  Se taie ceapa in 6 bucati. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.11.2010, 17:02
la 29.11.2010, 17:02
te invit cu tot cu piticut frumos
la 29.11.2010, 17:28
ce rumene si cuminti stau ele acolo.... as putea sa le mai ravasesc un pic....sa le mai raresc, nu de alta da le mai fac un pic de loc ca sa nu mai stea asa inghesuite....
la 29.11.2010, 17:33
ce scumpa esti Madi
la 29.11.2010, 18:10
Ruxy....

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking