Chiftelute cu de toate, la cuptor

Postat de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri
1 Apr 2016 | 10367 vizualizari
Chiftelute cu de toate, la cuptor

Mai ales verzituri am pus, ca a dat coltul ierbii....

Ingrediente

  • 1 kg carne de vita tocata
  • 1.200 Kg carne de porc tocata
  • 2 cartofi mari cca 650 g
  • 3 morcovi cca 150 g
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 150 g leurda
  • 2 legaturi marar
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • faina pentru tavalit chiftelele
  • un pic de ulei pentru uns chiftelele

Mod de preparare

Mai intai pregatim toate ingredientele, curatam cartofii si ii dam pe razatoarea mica, apoi curatam morcovii si ii dam pe razatoarea mica. Ceapa verde si leurda le taiem marunt, taiem si maraul marunt. Intr-un castron incapator punem carnea de vita si de porc si o amestecam, adaugam sare, apoi adaugam cartoful si morcovul ras si presaram si putin piper, omogenizam. Adaugam verdeturile, ceapa verde, leurda si mararul, la final adaugam cele 3 oua si omogenizam potrivim de sare si piper daca mai este nevoie.Formam chiftelute rotunde si le asezam pe o tava. Tava de la aragaz o tapetam cu hartie de copt , apoi luam fiecare chifteluta o trecem prin faina, scuturam surplusul d efaina si o asezam in tava, procedam la fel pana umplem tava cu chiftelute, 36 la numar, atat mi-au intrat. dam tava la cuptorul preincalzit,lasam cca 40 min, apoi cu o pensula de silicon ungem deasupra fiecare chifteluta si mai lasam cca 20 min la cuptor. Sunt bune atat calde cat si reci. sa aveti pofta. Eu am facut o cantitate mai mare, nu conteaza de ce si pentru ce, voi puteti sa reduceti cantitatile...

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu de toate, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tarta cu ton si mozzarella

Postat de rocsi_1612

Tarta cu ton si mozzarella

Aluatul: Intr-un bol punem untul rece si il amestecam cu oul si sarea. Incorporam faina treptat, amestecam bine si vom obtine o bila de aluat omogen. Il punem in folie de bucatarie si il dam...

Citeste continuarea

Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Postat de rocsi_1612

Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmentul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul verde il tocam marunt, il adaugam peste carne si tot...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.04.2016, 14:35
Gata, la tine vin la masa
la 01.04.2016, 14:38
gustoase
la 01.04.2016, 14:48
Ce de chiftele bune ai făăăăăăcuuuuut!
la 01.04.2016, 14:52
la cuptor fac si eu..
la 01.04.2016, 16:02
bune bune

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking