Chifteluţe cu mărar garnisite cu piure şi salată de sfeclă

Postat de Retetegg in Porc
1 Dec 2010 | 4503 vizualizari
Chifteluţe cu mărar garnisite cu piure şi salată de sfeclă

Chiftelutele cu marar au o aroma deosebita si un gust foarte bun. Servite alaturi de un piure de cartofi cremos si de o salata foarte sanatoasa de sfecla si morcov sunt un fel principal gustos si consistent.

Ingrediente

  • Pentru chiftele:
  • 500 gr carne de porc,
  • 200 gr carne de manzat,
  • 4 catei de usturoi,
  • o legatura de marar,
  • sare,
  • piper,
  • 3 felii de paine,
  • 1 ou,
  • ulei pt prajit.
  • Pentru piure:
  • 5 cartofi,
  • 50 gr unt,
  • 50 gr lapte,
  • sare.
  • Pentru salata:
  • 1 sfecla rosie,
  • 1 morcov,
  • ulei,
  • otet,
  • sare.

Mod de preparare

Am tocat carnea de porc, de manzat si usturoiul. Le-am amestecat cu painea inmuiata in apa si stoarsa bine, sarea, piperul, oul si mararul tocat fin. Am format cu mana chiftelutele si le-am prajit in ulei. Le-am scos pe un servetel.

Cartofii curatati si taiati cuburi i-am fiert. Apoi am scurs excesul de apa si i-am pasat. I-am amestecat cu unt, lapte si sare.

Sfecla rosie am copt-o, am curatat-o de coaja si am dat-o pe razatoare. Am ras si morcovul crud. Am amestecat salata cu putin ulei, otet si sare.

Am servit chiftelutele cu piure si salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifteluţe cu mărar garnisite cu piure şi salată de sfeclă" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rasol de porc in sos picant de rosii

Postat de merisor67

Rasol de porc in sos picant de rosii

Spalam bine rasolul de porc in mai multe ape caldute, apoi il feliem si il prajim in ulei pentru cateva minute pe ambele parti. Il scoatem intr-o sita si lasam la scurs pana pregatim sosul....

Citeste continuarea

Cotlet de porc aromatizat

Postat de panacris

Cotlet de porc aromatizat

De data aceasta am folosit clasicul vas de lut. Acesta în primul rând se lasă la “umezit” adică se pune în chiuveta temeinc curățată cca. 20 minute în apă...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.12.2010, 22:35
la 01.12.2010, 22:56
am venit dupa papica
la 01.12.2010, 22:58
o chifteluta,2,3 4 ...10 nu ma supar
la 02.12.2010, 00:27
la 02.12.2010, 09:45
buneeeee

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking