Ingrediente
- 5 cartofi medii
- 1 ceapa
- 1 telina, mica
- 1 morcov
- 1 pastarnac
- 2 linguri faina
- 1 catel de usturoi
- sare, piper, patrunjel verde
Mod de preparare
Pentru inceput am dat pe razatoarea mare cartofii (spalati si curatati de coaja), am tocat marunt ceapa, am dat pe razatoarea mica morcovul, telina, usturoiul si pastarnacul pe care le-am amestecat intr-un bol. Am pus si patrunjelul tocat. Am adaugat 2 linguri de faina (daca e nevoie mai puneti o lingura, compozitia sa fie cat de cat vartoasa). Am sarat si piparat si am omogenizat bine ingredientele.
Am format chiftelute (modelandu-le in palma) pe care le-am dat prin faina si le-am prajit in ulei incins pe ambele parti pana s-au rumenit frumos; le-am scos pe servet de hartie, care sa "traga " uleiul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de legume" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (6)
|