Chiftelute de porc cu salata de vara si telemea

Postat de iri_love in Porc
7 Oct 2012 | 3000 vizualizari
Chiftelute de porc  cu salata de vara si telemea

Ingrediente

pentru chiftelute:

  • 1kg de carne de porc tocata,
  • 3 oua,
  • 2morcovi,
  • 5 felii de paine inmuiate in apa( sau in lapte )
  • usturoi,
  • sare, piper si o legatura de marar.

pentru salata :

  • 4rosii,
  • o ceapa,
  • 2 ardei verzi,
  • 3 castraveti,
  • 3 catei de usturoi si 100 g de telemea.

Mod de preparare

pentru inceput pregatim chiftelutele amestecand ingrendientele si formam chiftelute pe care le prajim in ulei  incins pe ambele parti.   chiftelutele gata prajite le scoatem pe o farfurie tapetata cu prosop de hartie pentru a se scurge surplusul de ulei.  

apoi pregatim salata. :

rosiile spalate si taiate cuburi.  

ardeii curatati si taiati si ei cuburi.  

castravetii curatati de coaja si taiati felii.  

ceapa curatata ,spalata si taiata marunt si la final se adauga usturoiul taiat marunt .  

se amesteca toate adaugand sare ,piper si ulei.  

chiftelutele se servesc cu salata peste care se rade telemeaua.  

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de porc cu salata de vara si telemea" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mâncare de fasole boabe roșie Canadiană cu cârnați afumați

Postat de panacris

Mâncare de fasole boabe roșie Canadiană cu cârnați afumați

Fasolea se pune la ”umflat” în apă rece, cca. 3 ore. În vasul minunatului aparat Multicooker de la Phillips, se pune fasolea ”umflată” scursă de apă, apă...

Citeste continuarea

Limbă de porc cu praz și măsline

Postat de panacris

Limbă de porc cu praz și măsline

Limba de porc se spală și se pune la fiert în multă apă rece, împreună cu ceapa, morcovul, pătrunjelul și țelina curățate dar lăsate întregi. Se adaugă și 2 foi de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.10.2012, 16:21
la 07.10.2012, 16:24
Bune chiftelute, buna salata!
la 07.10.2012, 16:56
papa bun !!!
Ador chiftelutele
la 07.10.2012, 18:53
bune rau
la 07.10.2012, 19:11
mi-e pofta rau

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking