4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Ingrediente
Mod de prepararese curata usturoiul si se piseaza se curata morcovii si se dau prin razatoare pieptul de pui se curata de piele si se trece prin masina de tocat se adauga si patrunjelul tocat,ouale,faina,sare,piper dupa gust,se amesteca toate ingredientele se uda mana si se formeaza chiftelele. se prajesc in baie de ulei incalzit se scot pe un servetel absorbant pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de RODIMUR
Pieptul de pui se fasonează, se spală și apoi se toacă fin. Se curăță ceapa, se spală, se taie mărunt și se călește ușor, în ulei suficient și la foc mic, până ce se...
Citeste continuareaPostat de Oana
Pregateste mai intai amestecul de carne. Marunteste intr-un mini-tocator morcovul, ceapa si usturoiul sau da-le pe razatoarea cu ochiuri mici. Pune legumele peste carne, adauga verdeata...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|