Chiftelute din conopida si brocolli

Postat de aziz in Aperitive / Garnituri
11 Aug 2011 | 7675 vizualizari
Chiftelute din conopida si brocolli

Chiftelute din conopida si brocolli o reteta rapida si delicioasa

Ingrediente

  • o conopida (400 gr)
  • cateva buchetele de brocolli
  • 150 gr pesmet(eu am folosit pesmet facut in casa din paine neagra)
  • 2 oua
  • usturoi pudra
  • sare
  • piper
  • jumatate de lamaie
  • nucusoara un varf de lingura

Mod de preparare

Curatam conopida si o punem la fiert impreuna cu brocolli , lamaia ,un varf de lingura sare,putina supa instant.Cand este fiarta se scurge apa si se lasa la racit.Intr-un bol amestecam conopida si brocolli ,sfaramate cu mana,pesmetul ouale condimentam dupa gust,daca nu e destul de consistenta mai adaugati putin pesmet sau cascaval ras (desi riscati sa se prinda de tigaie cu cascaval). Formam chiftelute din conopida si brocolli pe care le prajim in ulei incins la foc mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din conopida si brocolli" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (35)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tarta cu ciuperci

Postat de Irina

Tarta cu ciuperci

Am spalat si curatat de pielita ciupercile, le-am scos coditele, dupa care le-am feliat. Ceapa am taiat-o pestisor. Ouale le-am batut si amestecat cu smantana. Am aranjat foaia de tarta...

Citeste continuarea

Cartofi evantai

Postat de cristeena20

Cartofi evantai

- Spalam bine cartofii si ii stergem cu un prosop sa fie bine uscati. Ii crestam cu un cutit ca si cum ati taia felii, doar ca ii crestati pana la jumate, ca un evantai. Ii stropiti cu ulei de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.08.2011, 18:27
Beeeeeeeeeeeeeeeeeeei , tu tastezi la 4 maini ?
Sau si tu stai cu doua pagini bucataras , deschise ?
la 11.08.2011, 18:31
dar ce bune tre sa fie
la 11.08.2011, 18:31
bai reteta am atasat-o acum un ceas cred raspunsul la ce ziceai am scris de 3 ori s-a inchis netul am zis s-a sters si la sf am vz toate trei au aparut
la 11.08.2011, 18:32
lili sant delicioase
la 11.08.2011, 18:36
ce bun ai facut Mona

Vezi toate comentariile (35)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking