Ingrediente
- 500 gr carne tocata
- 3-4 catei de usturoi
- 2 cepe
- 2 cartofi
- 1 morcov
- 2 felii de franzela
- 2 oua
- o lingurita ulei
- sare
- piper
Mod de preparare
Legumele se curata si se spala bine.
Ceapa se toaca marunt.
Cartofii si morcovii se dau pe razatoarea mica, scurgandu-se ulterior de zeama care o lasa.
Feliile de franzela se umezesc in apa si se storc foarte bine.
Toate ingredientele se amesteca cu carnea tocata, ouale si usturoiul pisat pana formeaza o compozitie omogena.
Se adauga sare si piper dupa gust.
Intr-o tava de cuptor se pune hartie de copt unsa cu o lingurita de ulei.
Se formeaza chiftelutele la dimensiunea dorita si se asaza in tava.
Se da tava la cuptor pentru 25-30 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (19)
|