Chiftelute la cuptor in forme de briose

Postat de medioto59 in Mancaruri cu carne
2 Iun 2010 | 8669 vizualizari
Chiftelute la cuptor in forme de briose

Foarte simplu de "confectionat"................

Ingrediente

  • .400 g carne de vitel
  • .400 g piept de pui dezosat
  • .3 oua
  • .3 fire de ceapa verde
  • .3 fire de usturoi verde
  • .o legatura de marar
  • .faina
  • .putina apa minerala
  • .ulei de masline
  • .sare,piper

Mod de preparare

Se toaca carnea, se amesteca cu ouale, usturoiul , ceapa si mararul taiate marunt.Odata cu carnea se pot trece prin masina si ceapa, usturoiul si mararul dar eu am preferat sa le tai.Se amesteca bine cu mana.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Se adauga putina apa minerala (le face mai pufoase)si putin ulei de masline.Se amesteca bine.Cu mana inmuiata in apa se formeaza bilute care se aseaza in forme de briose unse cu putin ulei si tapetate cu faina.Se da la cuptor pana se rumenesc .

Se servesc atat calde cat si reci alaturi de o garnitura si o salata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute la cuptor in forme de briose" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (74)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Varza calita cu carnati de casa

Postat de Jymy

Varza calita cu carnati de casa

Se toaca varza marunt si se asaza intr-un vas de cuptor. Se adauga uleiul si se pune la cuptor. Se amesteca ocazional. Cand varza este bine patrunsa, se adauga sucul de rosii si se lasa...

Citeste continuarea

Mamaliga in straturi

Postat de caroline

Mamaliga in straturi

Ceapa o curatam,o spalam si o tocam marunt. Punem putin ulei intr-o tigaie si punem ceapa la calit. Adaugam carnea tocata ,sare si piper dupa gust si lasam la foc potrivit pana ce carnea isi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.06.2010, 10:58
Piftelute coapte ,yamii
la 02.06.2010, 10:59
tare frumoase si mai sanatoase k nu sunt prajite in ulei
la 02.06.2010, 11:17
Mama ce bunatate ai facut acolo Medi,mmmm.Ai votul meu si 5 furculite.
la 02.06.2010, 11:35
Ana, multumesc!
la 02.06.2010, 11:35
rocsi, intradevar mai dietetice....................

Vezi toate comentariile (74)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking