Chiftelute patratoase

Postat de cismaru_nicoleta in Aperitive / Garnituri
16 Mar 2011 | 4548 vizualizari
Chiftelute patratoase

Pai chiar asa...cine spune va pot fi doar rotunde????

Ingrediente

  • 500 gr carne vita+porc tocata
  • 2 oua
  • cateva frunze rozmarin proaspat
  • sare
  • piper
  • 1 catel mare de usturoi
  • 2 lg pesmet
  • 1 ceapa rosie mica

Mod de preparare

Nu am masina de tocat carne,ca s-a stricat de la a 2 utilizare...deh...mi-a trebuit pe curent...

Asa ca peste carne am adaugat prima data ouale,am omogenizat bine de tot

Apoi am pus ceapa si usturoiul date prin blender,condimentele,frunzele de rozmarin maruntite si am amestecat totul bine..

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt,unt si pesmet,am asezat compozitia,era bine sa fii avut o tavita mai mica si patrata,dar am asezat-o si asa,

am presarat putin de tot cu mana si deasupra "mega chiftelei" pesmet,sa se rumeneasca si sa le faca putin crocante,si am bagat in cuptor la 200 grade pana s-a rumenit bine..

Cand s-a racit putin am taiat patratele si am servit....de aspect si un gust buuun

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute patratoase" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Conopidă pane cu susan și maioneză picantă - Rețeta de aperitiv gustos și rapid

Postat de Bucataras

Conopidă pane cu susan și maioneză picantă - Rețeta de aperitiv gustos și rapid

Iată cum se prepară Conopida pane cu susan și maioneză picantă - Rețeta de aperitiv gustos și rapid:     Taie conopida pe jumătate, apoi desfă-o în...

Citeste continuarea

Tarta cu spanac

Postat de Alina26

Tarta cu spanac

Punem uleiul la incalzit si adaugam ceapa tocata marunt cu putina sare si lasam sa se inmoaie. Spalam spanacul si il punem peste ceapa si lasam la foc mic acoperit cu un capac. Amestecam din cand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.03.2011, 15:49
ce-mi plac cu muuult mustar
la 16.03.2011, 15:54
fain de tot !
la 16.03.2011, 17:14
ce frumos arata
la 16.03.2011, 18:39
la 16.03.2011, 18:39
Fetelor,va multumesc

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking