Chifteluţe uriaşe cu ouă de prepeliţă

Postat de diaconta in Porc
5 Mai 2013 | 6363 vizualizari
Chifteluţe uriaşe cu ouă de prepeliţă

Demult vroiam eu sa fac nişte chifteluţe cu ou în mijloc,un fel de ouă scoţiene,dar mereu mi se parea că un ou obişnuit de găină ar fi prea mare,carnea puţină şi nu s-ar prăji îndeajuns în tigaie.Aşa că am folosit nişte ouă de prepeliţă şi le-am copt la cuptor.Foarte bune şi arătoase.

Ingrediente

  • 500 g carne tocata de porc
  • 12 oua de prepeliţă
  • 2 caţei de usturoi
  • Un ou
  • Sare,piper,boia
  • O lingura de pesmet
  • Mara si patrunjel verde
  • Un morcov fiert
  • Cascaval
  • ulei

Mod de preparare

Carnea tocata am condimentat-o,am pus usturoiul,oul,pesmetul  si verdeata.

Am folosit o tava pentru briose.Formele le-am uns cu ulei

Am pus în fiecare forma putina carne,apoi oul de prepelita,morcov si cascaval.

Am acoperit cu carne.

Am uns cu putin ulei deasupra si am pus la cuptor pâna s-au rumenit frumos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifteluţe uriaşe cu ouă de prepeliţă" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (42)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Musaca de cartofi

Postat de papabundetot

Musaca de cartofi

Intr-o tigaie am pus la foc putin ulei,apoi am pus telina apio tocata marunt,usturoiul,condimentele si le-am lasat putin la foc,am adaugat apoi kaiserul taiat cubulete si mai apoi am pus si carnea...

Citeste continuarea

Tocanita de porc cu conopida si sos de marar

Postat de Sidy

Tocanita de porc cu conopida si sos de marar

Se desface buchetele conopida si se opareste in apa cu sare.Dupa ce este fiarta o scoatem pe o farfurie si o tinem la cald. Ceapa se toaca marunt si se trage la tigaie,apoi se adauga carnea...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.05.2013, 20:07
numai bunatati ai pregatit!
la 05.05.2013, 20:09
Madi,n-am pregatit foarte multe,dar sunt gustoase
la 05.05.2013, 20:09
ma omori azi
la 05.05.2013, 20:10
Iti plac uriasii?
la 05.05.2013, 20:11
Cleme ))))))) cam da

Vezi toate comentariile (42)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking