Chipsuri de casa, fara E-uri

Postat de sandasorinela in Aperitive / Garnituri
13 Oct 2011 | 13618 vizualizari
Chipsuri de casa, fara E-uri

Ingrediente

  • 3 cartofi mari
  • Ulei
  • Condiment: sare, boia de ardei, vegeta, praf de usturoi (la alegere)

Mod de preparare

Cartofii, ii curatam si ii spalam.

Cel mai important la felierea chipsurilor de casa, este felierea cartofilor. Pe razatoare, cu cutit special sau cu cutitul normal, cat mai subtiri!!!

Dupa curatare, punem cartofii intr-o scurgatoare si ii spalam sub jetul de apa, dupa care ii lasam la scurs.

Intr-o cratita punem ulei din belsug la incins. Intre timp cartofii ii impachetam intr- un servetel  pentru ca sa se absoarba apa.

Dupa ce s-a incins uleiul, punem feliile de cartofi in cratita si ii lasam la prajit amestecand si invartind feliile pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chipsuri de casa, fara E-uri" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv tapas cu jambon

Postat de sufletista

Aperitiv tapas cu jambon

Intr-un castron adaugam rosiile pisate (tocate marunt) fara pielita, usturoiul zdrobit, ulei de masline, sare, piper; amestecam bine si dam deoparte pana ce prajim feliile de paine. Intr-un bol...

Citeste continuarea

Placintele cu ciuperci si cascaval

Postat de rocsi_1612

Placintele cu ciuperci si cascaval

Aluatul: Intr-un bol cernem faina, punem sarea, drojdia si amestecam cu o lingura. Adaugam iaurtul, punem apa putin cate putin si framantam. Cand aluatul devine omogen si elastic, incorporam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.10.2011, 21:08
ai dreptate sunt mai buni ca cei din comert,si mai sanatosi...arata foarte bine
la 13.10.2011, 21:58
mult mai bune facute in casa
la 13.10.2011, 22:03
buni
la 13.10.2011, 22:21
la 14.10.2011, 08:40

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking