BUN, RAPID, DULCE, CIOCOLATOS!!! Iti vine sa nu te opresti da' dai in diabet:))
Se amesteca intr-un bol ouale cu zaharul si faina, bine, cu un tel, pana obtineti o "smantana" cremoasa.
Separat topiti ciocolata umpreuna cu untul.
Cand s-a racorit usor adaugati peste amestecul de oua, putin cate putin.
Turnati in formele pregatite in prealabil astfel:
Decupati hartie de copt, pentru fiecare forma, atat cat sa-i acopere fundul. Ungeti formele cu unt atat fundul cat si peretii apoi tapetati cu zahar.
Puneti in fiecare aprox 3/4 din inaltimea formei.
Introduceti in cuptorul preincalzit, la 200 grade, pentru aproximativ 10-12 minute.
Intoarceti usor formele si rasturnati prajiturelele pe farfurioare.
Le serviti cu ce doriti. Eu am ales inghetata de vanilie si afine.
O consistenta "umeda"lava curgatoare, inghetata.mmmmm