Ciocanele de pui cu sos de leurda

Postat de MotanLaOale in Pui
28 Mar 2013 | 4383 vizualizari
Ciocanele de pui cu sos de leurda

Ingrediente

  • 5 ciocanele de pui
  • 3 legaturi leurda
  • 400g rosii taiate cuburi (conserva)
  • 1 legatura ceapa verde
  • 50ml ulei
  • vegeta
  • boia
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ciocanelele se curata, se spala bine, se usuca si se presara cu vegeta, boia si piper.

Ceapa si leurda se curata, se spala si se toaca.

Intr-un vas termorezistent (sau tava) se  pune uleiul si ceapa si se presara cu vegeta, boia si piper.

Se pun si ciocanelele in vas si se toarna o ceasca de apa.

Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 30-40 minute.

Se intorc de doua ori sa se patrunda bine ciocanelele.

Se scoate din cuptor si se adauga rosiile si leurda.

Eu am scos ciocanelele din tava ca sa pot sa omogenizez bine.

Am pus in sos ciocanelele si le-am introdus din nou in cuptor pentru 10-15 minute.

Sunt gata cand scade susul si ciocanelele sunt rumenite frumos.

La servire se poate presara cu putina leurda tocata fin.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu sos de leurda" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (32)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Cartofi noi cu branza si piept de pui la cuptor

Postat de ralu_ca

Cartofi noi cu branza si piept de pui la cuptor

Se spala cartofii noi si se taie rondele subtiri, ii asezam intr-un vas in care turnan putin ulei de masline , sare si piper si amestecam. Ceapa verde si morcovul se taie rondele si se calesc...

Citeste continuarea

Drob de pui cu verdeturi

Postat de gurita_ta2005

Drob de pui cu verdeturi

Ficatul de pui se curata bine si se pune la fiert intr-o craticioara. Pipotele si inimile se pun la fiert, impreuna cu pulpa de pui. Se lasa sa fiarba bine, dupa care se scurg de apa si se lasa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.03.2013, 12:00
frumos si gustos!
la 28.03.2013, 12:02
Vai vai , iar faci numai bunaciuni
la 28.03.2013, 12:03
vin la masa
la 28.03.2013, 12:13
la 28.03.2013, 12:13
Pai se putea sa nu ne aduci ceva bun?

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking