Ciocanele picante cu cartofi la cuptor

Postat de ana77 in Pui
15 Iul 2012 | 4836 vizualizari
Ciocanele picante cu cartofi la cuptor

Ingrediente

  • 10 ciocanele pui
  • 500 gr cartofi
  • boia dulce+boia iute
  • piper+sare
  • cimbru+6 catei usturoi pisati
  • 3 linguri pesmet
  • 5 linguri ulei
  • castraveciori murati sau o salata de vara

Mod de preparare

- se spala ciocanelele si se zvanta

- se curata cartofii, se spala si se taie in 4 sau 6 daca sunt mai mari

- se amesteca toate condimentele si pesmetul si se pun intr-o punga unde se introduc cartofii si ciocanelele, se tine punga bine la gura si se scutura energic punga pt ca ciocanelele si cartofii sa se imbrace uniform si repede cu condimentele

- se aseaza intr-un vas de yena uns cu ulei si se toarna 100 ml apa, se acopera cu o folie de aluminiu si se dau la cuptorul incins la 180-200 C pentru 30-40 min

- daca s-au inmuiat cartofii si copanelele s-au copt, se indeparteaza folia de aluminiu si se mai lasa 10-15 min ca sa se rumeneasca frumos

- se scot pe un platou si se servesc cu castraveciori murati sau salata de vara din rosii, castraveti, ceapa, ardei, sare si ulei de masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele picante cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (36)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptor

Postat de mirela0911

Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptor

Se spala pieptul de pui apoi se sterge cu prosoape absorbante. Se ia fiecare bucata si se cresteaza deasupra.  Ardeiul kapia se spala, se curata de cotor si seminte si se taie bucati...

Citeste continuarea

Orez cu legume si piept de pui

Postat de Constelatialeu

Orez cu legume si piept de pui

Mai intai, spalam orezul, punem vasul pe foc si adaugam 40 ml ulei, lasam sa se incinga nitel si punem orezul, apoi adaugam apa, cca. de 3-4 ori mai mult decat orez adaugat. Lasam sa fiarba la foc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.07.2012, 19:59
buneeee
la 15.07.2012, 20:01
mi-ai facut pofta....castraveti murati...hmmmm
ce bine arata
la 15.07.2012, 20:04
super mancare! dar harnica ai mai fost azi
la 15.07.2012, 20:05
la 15.07.2012, 20:07
Rocsi, iti multumeeeesc!

Vezi toate comentariile (36)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking