Ciocanele de pui marinate in iaurt, la cuptor

Postat de aliliana in Pui
15 Mai 2014 | 5560 vizualizari
Ciocanele de pui marinate in iaurt, la cuptor

Ingrediente

  • 1 kg de ciocanele
  • 300 g iaurt , grasime redusa
  • cateva boabe de coriandru
  • sare, piper, boia de ardei dulce, menta dupa gust
  • 6 cartofi
  • 4 cepe
  • 5 linguri ulei
  • 2 graunti de usturoi
  • o legatura cu marar verde

Mod de preparare

Ciocanelele se spala, se curata bine si se la scurs. Dupa accea se pun intr-un vas adanc peste care se adauga corinadru, menta, sare, piper, boia de ardei dulce si iaurt.  Se amesteca toate si se pun la frigider cca 30 minute. Intre timp curatam si portionam cartofii  si ceapa. Ceapa o taiem cat mai mare. Cartofii ii ungem cu ulei, sare, piper. Ceapa o ungem cu  ulei, sare si boia de ardei dulce. 

Intr-un vas de yenna se aranjeaza cartofii si ceapa dupa cum credem de cuviinta. Picam putin ulei peste acestia. Se scot ciocanelele din marinada cu iaurt si se pun in tava respectiva. Se mai adauga usturoi si marcar verde tocat. Se completeaza cu o ceasca de apa si se pune in cuptor. Se tine la cuptor pentru cca o ora la foc mediu. 

Pofta sa avem!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui marinate in iaurt, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (25)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piept de pui cu mozzarella, la cuptor

Postat de mirela0911

Piept de pui cu mozzarella, la cuptor

Se spala pieptul, se tamponeaza de surplusul de apa,apoi se feliaza in felii putin mai groase decat pentru snitele. Se bat usor cu ciocanul, apoi se asaza intr-o punga. Se presara sare, piper,...

Citeste continuarea

Pui Sultanica

Postat de Sidy

Pui Sultanica

Carnea de pui transata in bucati potrivite, spalata si stearsa cu un servet de hartie , se pune la rumenit intr-o tigaie, dupa ce am asezonat-o .O rumenim pe toate partile, apoi o scoatem din...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.05.2014, 16:09
Astea-s proaspete, nici nu le-am gustat, că erau nepozate.
la 15.05.2014, 16:09
bune bune
la 15.05.2014, 16:10
Delicioase!! Padre pofta mare!
la 15.05.2014, 16:13
interesanta reteta
la 15.05.2014, 16:13
yummmyyyy

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking