Ciocanele de pui marinate in iaurt, la cuptor

Postat de aliliana in Pui
15 Mai 2014 | 5572 vizualizari
Ciocanele de pui marinate in iaurt, la cuptor

Ingrediente

  • 1 kg de ciocanele
  • 300 g iaurt , grasime redusa
  • cateva boabe de coriandru
  • sare, piper, boia de ardei dulce, menta dupa gust
  • 6 cartofi
  • 4 cepe
  • 5 linguri ulei
  • 2 graunti de usturoi
  • o legatura cu marar verde

Mod de preparare

Ciocanelele se spala, se curata bine si se la scurs. Dupa accea se pun intr-un vas adanc peste care se adauga corinadru, menta, sare, piper, boia de ardei dulce si iaurt.  Se amesteca toate si se pun la frigider cca 30 minute. Intre timp curatam si portionam cartofii  si ceapa. Ceapa o taiem cat mai mare. Cartofii ii ungem cu ulei, sare, piper. Ceapa o ungem cu  ulei, sare si boia de ardei dulce. 

Intr-un vas de yenna se aranjeaza cartofii si ceapa dupa cum credem de cuviinta. Picam putin ulei peste acestia. Se scot ciocanelele din marinada cu iaurt si se pun in tava respectiva. Se mai adauga usturoi si marcar verde tocat. Se completeaza cu o ceasca de apa si se pune in cuptor. Se tine la cuptor pentru cca o ora la foc mediu. 

Pofta sa avem!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui marinate in iaurt, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (25)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciulama de pui cu dovlecel

Postat de merisor67

Ciulama de pui cu dovlecel

Eu am folosit carne de pui de tara, mai putin pulpele si pieptul. Am pus carnea de pui spalata, la fiert, in putina apa, iar cand a atins punctul de fierbere am scurs apa, am spalat carnea bine...

Citeste continuarea

Tocana taraneasca de pui, cu ceapa si rosii

Postat de merisor67

Tocana taraneasca de pui, cu ceapa si rosii

Puiul meu a fost impanat cu multa grasime, asa ca am separat-o si am topit-o, apoi am folosit-o in loc de ulei. Se transeaza puiul in bucati, de preferinta destul de mici, dar eu le-am lasat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.05.2014, 16:09
Astea-s proaspete, nici nu le-am gustat, că erau nepozate.
la 15.05.2014, 16:09
bune bune
la 15.05.2014, 16:10
Delicioase!! Padre pofta mare!
la 15.05.2014, 16:13
interesanta reteta
la 15.05.2014, 16:13
yummmyyyy

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking