Ingrediente
Blat
- 6 oua
- 240 g zahar
- 240 g faina
- 1 pachet margarina rama
- 1 lingurita amoniac
Crema 1
- 150 g unt
- 100 g zahar pudra
- 1/2 borcan dulceata zmeura
Crema 2
- 150 g unt
- 100 g cacao
- 100 g zahar
- 100 g nuci macinate
- 50 ml apa
Glazura
- 1 plic de glazura de ciocolata neagra de la Dr.Oetker
Mod de preparare
Blatul:
Se freaca margarina cu zaharul pana devine o spuma,se adauga galbenusurile,unul cate unul,amoniacul stins,faina si albusurile batute spuma tare.Compozitia se imparte in 3 si se coc 3 blaturi subtiri.
Crema 1;
Untul moale frecat cu zaharul pana se topeste,se adauga dulceata de zmeura
Crema 2:
Apa ,zaharul cacaoa se fierb .Se trage de pe foc se adauga nucile macinate si apoi untul,se lasa la racit.
Glazura se face conform instructiunilor de pe plic.
Asamblare:
Prima foaie,crema de zmeura,foaia 2 crema de cacao si nuca,foaia 3 si glazura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cioco-zmeurica" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (18)
|