Ciolan afumat cu varza la oala de lut

Postat de Constelatialeu in Mancaruri cu carne
4 Noi 2013 | 10012 vizualizari
Ciolan afumat cu varza la oala de lut

Nu cred ca mai este cazul sa va povestesc cat de mult imi place ''leguma ''asta afumata....o sa trec direct la oala de lut si preparatul in sine...

Ingrediente

  • 1 ciolan afumat cca 1 kg ( fara os)
  • 2 verze cca 2,5 kg
  • 1 kg rosii
  • 3 legaturi de ceapa verde
  • 1 legatura de marar
  • 2 linguri ulei
  • sare

Mod de preparare

Mai intai ne ocupam de oala de lut,o umplem cu apa rece si o lasam cca 30 min.Intre timp taiem ceapa verde si o calim cu cele 2 linguri de ulei.Varza o tocam marunt si o frecam cu sare,peste ea adaugam rosiile taiate felioare,apoi ceapa calita si amestecam bine.

Ciolanul il portionam,bucati mai mari.Varsam apa din oala de lut,asezam un strat de varza,unul de ciolan si tot asa pana umplem oala.Aprindem cuptorul bagam oala inauntru si o lasam cca 3 ore la foc mediu.

Cand e gata o scoatem din cuptor adaugam mararul tocat si o mai bagam cca 5-6 min la cuptor,sa se patrunda si maraul putin.Se serveste cu mamaliguta sau cu paine neagra cum imi place mie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan afumat cu varza la oala de lut" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Fasole boabe cu carnaciori - Multicooker

Postat de timea

Fasole boabe cu carnaciori - Multicooker

Punem la calit in putin ulei ceapa curatata si spalata si taiata marunt impreuna cu ardeiul taiat cubulete. Folosim functia "Fry" a aparatului pe 10 minute. Adaugam carnaciorii taiati...

Citeste continuarea

Snitel din cotlet cu pesmet si mustar

Postat de Constelatialeu

Snitel din cotlet cu pesmet si mustar

Mai intai portionam cotletul, il batem bine. Apoi il dam prin faina. Separat spargem ouale,adaugam sare, piper, dupa gust, mustarul si patrunjelul tocat marunt. Omogenizam bine apoi trecem prin ou...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.11.2013, 17:53
maiculitaaaaaaaaaaaaa
la 04.11.2013, 17:57
Buna si gustoasa mancarica!! daaa, am crezut ca ti-ai facut si tu rost de cuc deala de oala
la 04.11.2013, 17:59
Simona eu raman la din alea traditionale,ma caracterizeaza mai mult...
la 04.11.2013, 18:06
Eu vreau niste sorici
la 04.11.2013, 18:09
la cum arata ......pfffff bravoo..

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking