Ciolan bavarez fiert in bere

Postat de LeBlogPiquant in Porc
22 Noi 2010 | 38883 vizualizari
Ciolan bavarez fiert in bere

Ingrediente

  • 1 ciolan afumat
  • boabe de iper
  • foi de dafin
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita de cimbru proaspat/uscat
  • 1 lingurita de chimen
  • 2 doze de bere
  • 5-6 catei de usturoi nedecojiti
  • o ceapa taiata in sferturi

Mod de preparare

Intai l-am fiert o ora cu boabe de piper si foi de dafin. Apoi l-am cardilat cu cutitul... si am pisat in morjar 3 catei de usturoi cu cimbru proaspat, chimen si sare....Si am frecat bine ciolanul cu pasta obtinuta.

Apoi l-am asezat intr-o tava, impreuna cu o ceapa taiata in sferturi si 5-6 catei de usturoi nedecojiti, am aruncat acolo si cateva crengute de cimbru si rozmarin si am turnal vreo 300ml de bere peste.

L-am acoperit cu folie de aluminiu si l-am bagat la cuptor, la foc mic, pentru o ora.Dupa o ora, mai toata berea scazuse, asa ca ma mai turnat inca 300ml, l-am acoprit din nou, si l-am mai lasat 45 de minute in cuptor.

Era atat de fraged si aromat - nu am destule cuvinte sa va explic; trebuie sa incercati si sa vedeti cu ochii vostri!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan bavarez fiert in bere" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mini tarte cu piept de porc

Postat de Constelatialeu

Mini tarte cu piept de porc

Aluatul foitaj l-am scos din congelator si l-am lasat sa se dezghete, apoi l-am impartit in 6 si am imbracat formele de silicon, apoi am intepat mijlocul cu o furculita. Umplutura : Am taiat in...

Citeste continuarea

Carne de porc in sos picant de rosii cu ceapa caramelizata

Postat de merisor67

Carne de porc in sos picant de rosii cu ceapa caramelizata

Spalam carnea, o taiem cubulete si o lasam la scurs, apoi o condimentam si o saram si o lasam la rece 30 de minute. Intr-un vas cu capac, punem uleiul la incins si adaugam carnea. O...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.11.2010, 15:54
wow ce apetisant,bravo 5 furci
la 22.11.2010, 15:56
la 22.11.2010, 15:57
super super super bun
la 22.11.2010, 16:34
minunat fel de mancare!
la 22.11.2010, 16:35
Cred ca e un deliciu! O sa-l execut

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking