Ciolan de porc afumat cu cartofi - reteta cu carne nr. 400

Postat de mihaelar63 in Porc
6 Apr 2020 | 2471 vizualizari
Ciolan de porc afumat cu cartofi - reteta cu carne nr. 400

 Nimic pretentios, nimic sofisticat doar mancare. Mancare buna de calitate cu ingrediente din gospodarie de la tara!!!

Ingrediente

  • 1,5 kg ciolan afumat-de casa
  • 1,5 kg cartofi -de la tara
  • 1 lingura boia rosie ungureasca
  • 1 lingura zaatar-condiment cu cimbru salbatic
  • 2 caciulii de usturoi -de la tara
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

  1. Ciolanul proaspat afumat se spala si se pune la fiert in apa .
  2. Se fierbe pana cand carnea este patrunsa si soricul este moale .
  3. Se scoate ciolanul din apa in care a fiert.Nu aruncati apa .
  4. CartofiiSe curata , se spala si se taie pe lungime .
  5. Asezati cartofii intr-o tava cu ciolanul fiert in mijloc .
  6. Caciuliile de usturoi se curata de mustati , se spala , se taie in doua si se pun in tava cu cartofi si carne .
  7. Sarati usor si condimentati cu sare pipe, boia dulce si zaatar .
  8. Turnati deasupra cartofilor , cat sa treaca peste ei , zeama  in care a fiert ciolanul .
  9. Se da tava la cuptor acoperita cu folie de aluminiu , timp de o ora .
  10. Indepartati folia si lasati carnea si cartofii sa se rumeneasca .
  11. Daca este necesar mai puneti putina zeama din cand incand ca sa nu se prinda cartofii de tava .
  12. La sfarsit serviti ciolanul cu cartofi cu patrunjel verde presarat pe deasupra , alturi de muraturile preferate .
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan de porc afumat cu cartofi - reteta cu carne nr. 400" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Chifteluţe uriaşe cu ouă de prepeliţă

Postat de diaconta

Chifteluţe uriaşe cu ouă de prepeliţă

Carnea tocata am condimentat-o,am pus usturoiul,oul,pesmetul  si verdeata. Am folosit o tava pentru briose.Formele le-am uns cu ulei Am pus în fiecare forma putina carne,apoi oul...

Citeste continuarea

Tocanita gustoasa de cartofi cu carne de porc

Postat de gicuta69

Tocanita gustoasa de cartofi cu carne de porc

Iata cum se prepara Tocanita gustoasa de cartofi cu carne de porc Spalam carnea, o zvantam si o taiem cubulete. O punem intr-o cratita la calit in untura incinsa. Cand se rumeneste adaugam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.04.2020, 17:32
HAi ca ma sacrific si ma lupt eu cu ciolanul ala...
la 06.04.2020, 17:36
Apreciez ca te oferi voluntara si chiar prima . Bine ca nu trebuie sa insist
la 06.04.2020, 17:49
bun bun
la 06.04.2020, 18:06
Bun!
la 06.04.2020, 18:16

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking