Ciorba acra de pui cu smantana si usturoi

Postat de reisnaor_2006 in Ciorbe
8 Aug 2014 | 13971 vizualizari
Ciorba acra de pui cu smantana si usturoi

Ingrediente

  • un piept de pui
  • 250 gr smantana de casa
  • morcov (3-4 bucati)
  • patrunjel 1 bucata
  • 3-4 cartofi
  • 1 telina
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 lg de otet
  • 2 oua
  • patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Legumele le curatam si le fierbem intregi.Separat intr-o cratita punem putin ulei si calim 2 morcovi  si 1/2 telina rasa.Adaugam o cana de apa si dam in clocot.Pieptul de pui il taiem bucatele ca burta de vita si adaugam peste morcovul si telina calita si data in clocot.Dupa ce au fiert restu de legume completam in cratita cu zeama fiarta si legumele le taiem cubulete si le adaugam alaturi de pieptul de pui.

Cand pieptul de pui a fiert adaugam cele 2 lg de otet si batem 2 oua impreuna cu smantana si cateii de usturoi pisati si adaugam in ciorba.Saram si piperam dupa gust,adaugam patrunjelul verde tocat.

O servim cu ardei iute.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba acra de pui cu smantana si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de pui cu smantana

Postat de Dya

Ciorba de pui cu smantana

Taiem pieptul de pui, in cuburi mici. Le punem la fiert in 2-3 litri de apa rece, adunand spuma formata ori de cate ori este necesar. Adaugam legumele tocate marunt si le fierbem la foc...

Citeste continuarea

Dresală (sărbușcă) de legume

Postat de ela2015

Dresală (sărbușcă) de legume

Într-o oală înaltă (oala în care vom pregati ciorba) punem 500 ml. de apă rece la încălzit. Cănd apa bolborosește ușor punem rondelele de morcovi la fiert (pentru 20...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.08.2014, 13:53
Buna
la 08.08.2014, 14:01
la 08.08.2014, 14:13
Foarte buna pe caldura aceasta , acrisoara si cu carnita slaba
la 08.08.2014, 14:15
Bunnnnnnnnnnn
la 08.08.2014, 14:15
este buna si rece

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking