Ciorba aita dreasa cu ou si smantana

Postat de nadina73 in Supe/Ciorbe
15 Apr 2010 | 12510 vizualizari
Ciorba aita dreasa cu ou si smantana

e preferata mea

Ingrediente

  • 4-5 aripi de pui
  • 3-4 morcovi
  • 1 radacina patrunjel 
  • 3 fire de usturoi verde(se poate si uscat)
  • 1/2 telina radacina(eu nu am avut dar da gust bun)
  • 2 -3 cani de bors
  • 1 cutie de smantana
  • 2 oua
  • patrunjel verde
  • sare
  • delikat -optional
  • 3-4 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Se curata zarzavaturile morcovul,patrujelul si telina(telina eu nu am pus si patrunjel numai jumatate ca nu mai am)  usturoiul verde si se toca sau se taie marunt apoi se calesc in putin ulei de masline apoi se pune apa ,sare si delikat(1-2 lingurite)aripile de pui taiate si se lasa sa fiarba bine

Aripile de pui in prealabil se pot pune sa dea cateva clocote separat si sa se spumeze si apoi se pun peste zarzavaturi.

Cand sant fierte se pun 4-5 linguri de orez spalat bine si se mai lasa sa fiarba putin intre timp eu pun si cele 2 albusurile( galbenusurile le fac cu smantana)  in ciorba (asa ca zdrentele) apoi se pune borsul si mai lasam sa dea 2-clocote si stingem focu

Dupa ce sa stamparat putin se pune galbenusurile cu smantana si patrunjel verde

pofta buna mie imi place tare mult cu mamaliguta calda

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba aita dreasa cu ou si smantana" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa rece de capsuni cu crochete de branza

Postat de panacris

Supa rece de capsuni cu crochete de branza

Căpșunile se curăță, apoi se pun într-un vas se adaugă zahărul și vinul și se pun la fiert, la foc mic până ce se topește zahărul și obține un fel de compot. Apoi se...

Citeste continuarea

Ciorba de perisoare din carne de vitel, cu tarhon

Postat de merisor67

Ciorba de perisoare din carne de vitel, cu tarhon

Punem intr-un vas, apa la fiert. Curatam si tocam legumele cubulete, iar cand apa incepe sa fiarba le adaugam in vas(mai putin ardeiul). Adaugam si putina sare si acoperim vasul, lasand supa...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 1500 lei
2999.99 lei
1499.99 lei

Comentarii

la 15.04.2010, 08:51
delicioasa!!! as vrea si eu o portie!
la 15.04.2010, 09:32
super....cred ca e foarte gustoasa...... o trec la favorite ca trebuie sa fac si eu....
la 15.04.2010, 10:39
foarte buna
la 15.04.2010, 10:46
uite sa sti ca acuma ma ma duc sa fac si eu ca nu am ciorba pe azi
la 15.04.2010, 11:58
Tare buna.

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking