Ingrediente
- 500 g carne de porc (pulpa)
- 2-3 fire de caepa verde
- 1 ardei gras verde
- 1 ardei capia rosu
- 1 dovlecel mic
- o ceapa alba
- o ceapa rosie
- 2-3 cartofi
- pastarnac
- 1 morcov
- telina
- 1/2 l bors
- sare dupa gust
- patrunjel verde
- leustean verde
- 2-3 linguri cu bulion/suc de rosii
Mod de preparare
Spalam carnea in apa rece, atat cat apa sa ramana curata, si o punem la fiert in vasul aparatului alegand din MENU functia BOIL pentru 20 de minute.
Cand este necesar adunam cu o paleta spuma formata.
Dupa terminarea acestui program setam functia STEW pentru 50 de minute.
Intre timp, curatam legumele, le spalam si le tocam.
Cand timpul ramas ne indica 20 de minute, adaugam legumele tocate si le lasam sa fiarba impreuna pana la terminarea programului.
Potrivim de gust cu sare, adaugam bulionul/sucul de rosii si borsul si setam din nou functia BOIL pentru 10-15 minute. La sfarsit adaugam verdeturile tocate. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carne de porc - Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (13)
|