Ingrediente
- 1 os afumat - de la porcul ala pe care l-am macelarit
- 3 cepe
- 2 morcovi
- 1 lingurita delikat legume,sa suplimentez legumele pe care nu le-am avut
- 8 catrofi
- 1 ou
- otet
- leustean
Mod de preparare
Mai intai taiem osul in bucati mai mici,spalam bucatele si le punem cu apa la fiert,avand grija sa luam spuma formata.Lasam sa fiearba cca 1 si 1/2 ore.Intre timp pregatim zarzavatul,ceapa taiata marunt,morcovul dat pe razatoarea mica si cartofii taiati bucatele.Dupa ce a fiert cca 45-50 min adaugam zarzavatul si lingurita de delikat.Cand carnea a fiert,adaugam si cartofii si mai lasam sa fiarba 20 min.La final adaugam leusteanul si steingem focul.Batem energic oul cu otetul( aici fiecare pune cat crede ca vrea de acru) adaugam peste el zeama din ciorba si continuam sa batem,apoi turnam totul in cratita .
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu os afumat" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (22)
|