Ciorba cu coasta afumata si lapte batut

Postat de madi_marin in Ciorbe
16 Oct 2010 | 8196 vizualizari
Ciorba cu coasta afumata si lapte batut

Mihaelar mi-a facut pofta cu ciorbita ei .....

Ingrediente

  • 500 g coasta afumata
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi
  • 1/2 telina
  • 4 cartofi
  • 1 cescuta cu orez
  • 500 ml bors
  • pasta de tomate
  • 1 cana de lapte batut ( sana, iaurt....)
  • leustean si telina frunze
  • delikat

Mod de preparare

Coasta se portioneaza si se pune la fiert.

Ceapa se toaca amrunt, morcovii si telina se dau pe razatoare, apoi se pun toate la calit in putin ulei. Apoi se adauga peste carnita si se lasa sa fiarba impreuna. La jumatatea fierberii se pun si cartofii cubulete si orezul spalat.

Aproape de finalul prepararii se pun delikatul, borsul clocotit si pasta de tomate. Se mai lasa sa dea cateva clocote, apoi se stinge focul, se adauga laptele batut si verdeata tocata marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu coasta afumata si lapte batut" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba mixta cu carne de porc si os de vita

Postat de gurita_ta2005

Ciorba mixta cu carne de porc si os de vita

Carnea de porc se taie bucati(cuburi) si se pune la fiert impreuna cu osul de vita in multa apa. Dupa vreo 30 minute in care carnea a fiert,se pun legumele la calit in ulei de masline:ceapa se...

Citeste continuarea

Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume

Postat de gurita_ta2005

Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume

Ceapa se toaca marunt se pune cateva minute la calit,dupa care se adauga morcovii taiati rondele sau cuburi. Dupa ce s-au calit putin se pun in oala de ciorba la fiert la foc potrivit. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.10.2010, 13:58
consistenta ciorbita tace-ar mai manca al meu barbatda' eu nu prea le am cu afumaturile
la 16.10.2010, 14:33
coasta asta afumata ii da un guust!!!
la 16.10.2010, 14:35
super
la 16.10.2010, 17:02
ooo...mie im plac afumaturile la nebunie... doar ca nu fac des ca nu sunt sanatoase.....
la 16.10.2010, 18:54
stii cum se spune" ce e gustos nu e sanatos"................delicioasa ciorbica..............

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking