Ciorbita rapida de purcel
Postat de mihaelar63
Carnea de purcel se taie cubulete si se pune la fiert in 2 l apa cu sare. Pentru economisire de timp folositi apa infierbantata in fierbatorul electric. Intre timp curatati si...
Citeste continuareaNu prepar des ciorba/supa cu gulie ,doar de vreo 2-3 ori pe an . Imi place mai ales cu smantana . De data aceasta am mai ,tras ''din grasimi si am folosit iaurt grecesc . Dar spre rusinica mea la galuscute si ceva gust de afumtura nu am putut renunta . Ce sa-i faci,suntem ardeleni !! Reteta este inspirata din bucataria ungureasca .
Ingrediente
Mod de preparare
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu gulie, iaurt si sorici" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|
Postat de mihaelar63
Carnea de purcel se taie cubulete si se pune la fiert in 2 l apa cu sare. Pentru economisire de timp folositi apa infierbantata in fierbatorul electric. Intre timp curatati si...
Citeste continuareaPostat de Ksenya
Pieptul de rata il crestam, saram si piperam apoi il rumenim intr-o tigaie care este in prealabil bine incinsa, cate 4-5 minute pe ambele parti. Il scoatem si-l dam deoparte pentru...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|