Ciorba cu mini-perisoare de vitel

Postat de mihaelar63 in Ciorbe
2 Apr 2014 | 3569 vizualizari
Ciorba cu mini-perisoare de vitel

O ciorba simplu de preparat dar hranitoare si delicioasa .

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 felie telina
  • 1 patrunjel radacina
  • 2 linguri pasta ardei kapia
  • 2 linguri orez
  • 1 pahar bulion de rosii
  • leustean uscat
  • marar uscat
  • sare
  • patrunjel verde
  • 1 lingura ulei
  • pt. perisoare :
  • 500 gr carne tocata de vitel
  • 1 ou
  • 2-3 linguri pesmet
  • 1/2 lingurita pasta iute de ardei
  • sare
  • codite de ceapa verde

Mod de preparare

Puneti la fiert o oaqla cu 3l apa .

Curatati , spalati si taiati cubulete legumele pentru supa .

Puneti legumele la fiert . Sarati.Adaugati orezul .

Amestecati carnea cu ou, pesmet , sare , pasta de ardei iute si verdeata .

Formati cu mana unsa cu putin ulei perisoare cat mai mici posibil .

Puneti perisoarele la fiert si fierbeti 15 minute .

La sfarsitul fierberii adugati bulionul de rosii .

Dregeti gustul cu putin marar, leustean si patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu mini-perisoare de vitel" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de perisoare cu rosii pasate si leustean verde

Postat de Valclaudia

Ciorba de perisoare cu rosii pasate si leustean verde

Ceapa verde se curata, se spala si se taie bucatele. Punem ceapa la sotat in doua linguri de elei alaturi de semintele de mustar. Adaugam zarzavatul din borcan, rosiile pasate, foaia de...

Citeste continuarea

Ciorba de dovlecei

Postat de Constelatialeu

Ciorba de dovlecei

Mai intai pregatim toate legumele, dupa cum urmeaza: curatam morcovul, pastarnacul si le dam pe razatoarea mare, ceapa o taiem marunt, ardeiul cubulete, dovlecelul cubulete mai mari. Incingem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.04.2014, 16:02
o bunatate !
la 02.04.2014, 16:03
buna ciorba
la 02.04.2014, 16:03
Mmmm, ce ciorbica delicioasa
la 02.04.2014, 16:04
imi place
la 02.04.2014, 16:04
Mini,hm!E bine si asa ca ai pus mai multe in farfurie!

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking