Ingrediente
- 1 legatura ceapa verde
- 1 ceapa uscata
- 1 morcov
- 1 radacina de pastarnac
- 1 mana spanac
- 1 mana amestec de frunze: de salata,sfecla rosie,loboda
- 1 legatura marar
- 1/2 legatura patrunjel
- 1/2 legatura leustean
- 4 oua
- 2 linguri iaurt gras
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare
Se curata si se spala legumele si verdeturile.
Ceapa,morcovul si pastarnacul si ceapa verde se toaca marunt si se calesc in ulei intr-o oala.
Cand se inmoaie putin se sting cu 2 litri de apa fierbinte.
Dupa cateva clocote se adauga spanacul,frunzele de sfecla rosie si salata si loboda tocate marunt.
Separat. din 2 oua se prepara o omleta care se ruleaza si se taie in rondele.
Cand ciorba este fiarta,se potriveste gustul de sare si piper si se drege cu cele 2 galbenusuri amestecate cu iaurtul, se mai da un clocot si se opreste focul.
Se serveste cu omleta si verdeata tocata fin(marar,leustean si patrunjel).
Este delicioasa!
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu verdeturi si omleta" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (12)
|