Ciorba cu verdeturi si omleta

Postat de vero_closca in Ciorbe
2 Oct 2011 | 6041 vizualizari
Ciorba cu verdeturi si omleta

Ingrediente

  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ceapa uscata
  • 1 morcov
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 mana spanac
  • 1 mana amestec de frunze: de salata,sfecla rosie,loboda
  • 1 legatura marar
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1/2 legatura leustean
  • 4 oua
  • 2 linguri iaurt gras
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare

Se curata si se spala legumele si verdeturile.

Ceapa,morcovul si pastarnacul si ceapa verde se toaca marunt si se calesc in ulei intr-o oala.

Cand se inmoaie putin se sting cu 2 litri de apa fierbinte.

Dupa cateva clocote se adauga spanacul,frunzele de sfecla rosie si salata si loboda tocate marunt.

Separat. din 2 oua se prepara o omleta care se ruleaza si se taie in rondele.

Cand ciorba este fiarta,se potriveste gustul de sare si piper si se drege cu cele 2 galbenusuri amestecate cu iaurtul, se mai da un clocot si se opreste focul.

Se serveste cu omleta si verdeata tocata fin(marar,leustean si patrunjel).

Este delicioasa!

Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu verdeturi si omleta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Bors din carne de miel

Postat de panacris

Bors din carne de miel

Carnea se spală, se porționează și se pune la fiert în apă rece, cu puțină sare, cca. 25 de minute la foc mediu, semiacoperit. Se spumează la nevoie. Între timp, mațele de...

Citeste continuarea

Ciorba de fasole boabe cu afumatura

Postat de Corina33

Ciorba de fasole boabe cu afumatura

Fasolea se pune la inmuiat in apa 3-4 ore, sau de seara pana dimineata. Se pune fasolea la fiert, iar cand da in clocot se schimba apa de vreo 2-3 ori. Se taie sunca felii groase cam de un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.10.2011, 17:42
interesant
la 02.10.2011, 18:15
buna
la 02.10.2011, 21:11
ce frumos arata
la 02.10.2011, 22:06
delicioasa
la 02.10.2011, 23:48
Ce buna
Trebuie sa incerc si eu cu omleta

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking