Ciorba cu verdeturi si omleta

Postat de vero_closca in Ciorbe
2 Oct 2011 | 6073 vizualizari
Ciorba cu verdeturi si omleta

Ingrediente

  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ceapa uscata
  • 1 morcov
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 mana spanac
  • 1 mana amestec de frunze: de salata,sfecla rosie,loboda
  • 1 legatura marar
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1/2 legatura leustean
  • 4 oua
  • 2 linguri iaurt gras
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare

Se curata si se spala legumele si verdeturile.

Ceapa,morcovul si pastarnacul si ceapa verde se toaca marunt si se calesc in ulei intr-o oala.

Cand se inmoaie putin se sting cu 2 litri de apa fierbinte.

Dupa cateva clocote se adauga spanacul,frunzele de sfecla rosie si salata si loboda tocate marunt.

Separat. din 2 oua se prepara o omleta care se ruleaza si se taie in rondele.

Cand ciorba este fiarta,se potriveste gustul de sare si piper si se drege cu cele 2 galbenusuri amestecate cu iaurtul, se mai da un clocot si se opreste focul.

Se serveste cu omleta si verdeata tocata fin(marar,leustean si patrunjel).

Este delicioasa!

Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu verdeturi si omleta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba ardeleneasca de cartofi cu os afumat

Postat de mihaelar63

Ciorba  ardeleneasca  de cartofi cu os afumat

Osul se opareste cu apa clocotita apoi se pune la fiert (apa  sa-l acopere). Legumele se curata si se spala. Ceapa morcovul, patrunjelul radacina si Kapia se taie cubulete si se pun la...

Citeste continuarea

Ciorba de fasole pastai la multicooker

Postat de gurita_ta2005

Ciorba de fasole pastai la multicooker

Se taie carnea de porc cuburi, se pune in vasul din multicooker, punem si apa si fasolea pastai rupta in bucati mai mici si spalata in prealabil. Se seteaza functia de Boil pentru 30 minute....

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.10.2011, 17:42
interesant
la 02.10.2011, 18:15
buna
la 02.10.2011, 21:11
ce frumos arata
la 02.10.2011, 22:06
delicioasa
la 02.10.2011, 23:48
Ce buna
Trebuie sa incerc si eu cu omleta

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking