Ciorbă de coaste de porc

Postat de panacris in Ciorbe
15 Sep 2014 | 5939 vizualizari
Ciorbă de coaste de porc

Dacă ciorba cu os, mazăre și gălușcuțe a avut succes, mulțumesc Miha;) mi-am forțat norocul și am pregătit-o în varinta răgățeană, fără smântână ;) Se pare că a avut, succes din nou ;) Mulțumesc Philips Multi cooker, alias Laurențiu Ionel, pentru ajutorul deosebit din bucătărie! Spor și poftă bună! >:D

Ingrediente

  • Coaste de porc cu os cca. 600 g,
  • mazăre cu morcovi babi 1 borcan,
  • ceapă albă 1 bucată,
  • ardei 1 bucată,
  • păstârnac ½ bucată,
  • gulie ½ bucată mică,
  • țelină cca. 50 g,
  • borș de putină 500 ml,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • pătrunjel verde 2-3 fire,
  • leuștean verde 2 fire,
  • pastă de gogoșari a la Panacris 3-4 linguri,
  • Pentru dres:
  • Ouă 2 bucăți

Mod de preparare

Coastele tăiate bucățele potrivite și se pune la fiert în vasul aparatului Philips Multicooker. Aparatul se conectează la sursa de curent, se setează din meniu, programul BOIL, timp de gătire 30 de minute și se apasă butonul START. Legumele se curăță, se spală și se taie cubulețe, adăugându-se la carnea fiartă, împreună cu mazărea și morcovii din borcan, se asezonează de sarepiper și pasta de gogoșari, verdețurile tocate mărunt și se lasă din nou la fiert cca. 30 de minute. Spre finalul fierberii se adaugă borșul, apoi ouăle bătute bine, se scurg în vas, pentru a se obține efectul de zdrențe.  Spor și poftă bună!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de coaste de porc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Ciorba de coaste afumate

Postat de Constelatialeu

Ciorba de coaste afumate

Mai intai am taiat coastele in bucatele mai mici, le-am spalat cu apa calduta si apoi le-am pus sa fiarba in 4 l de apa. Cand a inceput sa fiarba si sa formeze spuma, am indepartat-o. Cat timp...

Citeste continuarea

Luscos ardelenesc

Postat de Pungasa_Rogue

Luscos ardelenesc

Se scot coastele, iar carnea macra se taie cuburi.  Se pune carnea la fiert impreuna cu crengutele de cimbru uscat. Se ia spuma de pe deasupra, care se formeaza de la carne.  Ceapa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.09.2014, 21:12
Doua portii va rog...0
la 15.09.2014, 21:18
la 15.09.2014, 21:19
Cleme,desigur, exact la tine mă gândeam IOar data viitoare voi proba cu coaste afumate Va fi suuppeerr deemnețială
la 15.09.2014, 21:20
buna, buna, buna!
la 15.09.2014, 21:20

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking