Ciorba de fasole boabe

Postat de carla27carla in Ciorbe
24 Noi 2010 | 8231 vizualizari
Ciorba de fasole boabe

de post

Ingrediente

  • 500 gr fasole boabe
  • 3 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 telina mai micuta
  • 2 linguri faina alba
  • ulei 100 ml
  • pasta de rosii sau bulion
  • vegeta,piper
  • tarhon
  • leustean
  • 1 ceapa
  • 2 ardei grasi
  • frunze de patrunjel

Mod de preparare

Fasolea se pune la inmuiat de cu seara in apa rece.Dimineata se pune la fiert in apa rece pana fierbe.Cand este fiarta se arunca apa de pe ea.Intr o oala se pune apa la fiert se adauga ceapa tocata,morcovul,patrunjelul,telina si ardeiul .Cans s au fiert legumele se pune si fasolea fiarta.Intr o cratita se incinge uleiul,se pune 2 linguri de faina alba si se adauga pasta de rosii sau bulionul.Se stinge cu zeama din oala si se toarna in oala.Se lasa sa dea un clocot si se pune vegeta.piper dupa gust,frunze de patrunjel,leustean si tarhon.Se mai da un clocot si se stinge focul. Se serveste cu salata de ceapa rosie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de fasole cu afumatura

Postat de oanapl

Ciorba de fasole cu afumatura

Speli fasolele si le pui la inmuiat in apa rece pentru cateva ore. Arunci apa si le pui la fiert in putina apa, le lasi sa clocoteasca de cateva ori si apoi schimbi apa si le clatesti. Schimbi apa...

Citeste continuarea

Ciorba dulce din carne de strut

Postat de panacris

Ciorba dulce din carne de strut

Bucățile de gât de struț (sunt în genul feliilor de rasol de vițel!) se pun la fiert în apă rece, la foc rapid cca. 10 minute, apoi se spumează și se adaugă legumele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.11.2010, 18:28
eu mananc cu mare placere ciorba de fasole uscata si sunt convinsa ca si a ta e gustoasa ai 5 furci
la 24.11.2010, 18:50
la 24.11.2010, 20:45
imi place fasolea gatita in oricefel 5f
la 24.11.2010, 20:58
multumesc fetelor
la 24.11.2010, 23:50
Cea mai buna, ciorba de fasole

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking