Ingrediente
- 600 gr fasole boabe
- 1/2 kg costita
- 2 morcovi
- 1 ardei
- 1 ceapa mai mica
- 1 cana suc de rosii
- Sare, piper, cimbru, leustean
- 1 lingura ulei
Mod de preparare
Fasolea am pus-o inainte cu o zi in apa.
Am ras morcovii, ardeiul si ceapa am tocat-o marunt, si impreuna cu uleiul le-am calit putin. Intre timp am pus fasolea la fiert circa 15 min, dupa care am scurs apa, si impreuna cu legumele calite , cu costita spalata si portionata, si cu apa curata am pus-o iar la fiert.
Am lasat la fiert circa 20 min apoi am adaugat sucul de rosii, am condimentat cu sare, putin piper, cimbru. Cand fasolea a fost fiarta, si carnea de pe os a inceput sa se desprinda, am stins focul si am adaugat leustean.
Am servit-o cu patrunjel si ceapa rosie tocata .
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (13)
|