Ciorba de fasole boabe rosie cu ciolan afumat

Postat de mihaelar63 in Ciorbe
21 Ian 2010 | 9364 vizualizari
Ciorba de fasole boabe rosie cu ciolan afumat

la cererea unanima , urmeaza supa ,,rosie ''.

Ingrediente

  • 500 gr fasole rosie
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1  felie telina
  • 1 patrunjel radacina
  • 4 rosii
  • 1 lingura pasta de ardei
  • patrunjel verde
  • cimbru
  • marar 
  • tarhon din otet

Mod de preparare

  1. fasolea se spala si se pune la infoiat cu o seara inainte .
  2. legumele se curata , se spala si se taie in forma dorita .
  3. fasolea se da un clocot cu o jumatate lingurita de bicarbonat , apoi apa se arunca .
  4. intr-o oala cu apa in clocot se pune fasolea, ceapa , morcovul, albitura marar , cimbru , si pasta de ardei la fiert timp de o ora .
  5. separat ciolanul se opareste si se fierbe pana cade de pe os.
  6. se portioneaza ciolanul se pune bucati mari in fiecare farfurie , se pune  ciorba pe deasupra , patrunjel verde si tarhon +ardei iute+ ceapa rosie .
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe rosie cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat si sfecla rosie

Postat de carla27carla

Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat si sfecla rosie

Ciolanul si costita se spala si se taie si se pune la foc intr-o oala cu apa sa fiarba. Se ia spuma ce se formeaza.Intre timp se pregatesc zarzavaturile.Ceapa se curata si se toaca marunt,ardeiul...

Citeste continuarea

Ciorba de fasole boabe

Postat de Zamfira

Ciorba de fasole boabe

Fasolea se spala si se tine in apa rece de seara pana dimineata, apoi se schimba apa si se pune la fiert. Dupa ce da in clocote se schimba iarasi apa pe care o inlocuim cu apa clocotita, repetam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.01.2010, 17:46
atentionare : desi veti gasi ciolan , aici nu este vorba despre politica
la 21.01.2010, 19:34
Tare buna maie fasolea cu ciolan am si eu o punga cu fasole rosie si tot astept sa-i vina randul...cu ciolan proaspat imi place si mie
la 21.01.2010, 22:34
Mihaela esti haioasa! ciolanul din politica ''miroase'', e rutinat; am mancat la o manastire fasole cu smantana; la inceput m-am gandit ca e o combinatie ''nepotrivita'', am inceput sa gust cate o lingura si...aveam sa descoparun gust pe care nu-l pot descrie; as mai fi cerut o portie , dar mi-a fost rusine; in loc de portie am intrebat-o pe maicuta la ureche, cum a pregatit-o si la final i-am multumit.
la 21.01.2010, 22:56
tot ce se mananca la manastire e extraordinar de bun , eu nu stiu sa fi mancat ceva rau .
la 25.04.2010, 13:50

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking