Ciorba de fasole cu coaste afumate si carne de la cazan

Postat de comanligia in Ciorbe
4 Mai 2014 | 4349 vizualizari
Ciorba de fasole cu coaste afumate si carne de la cazan

Imi plac coastele afumate si carnea facuta in cazan si pastrata in untura la borcan de la Craciun,mmm :)

Ingrediente

  • cateva coaste afumate si carne de la cazan
  • 300 gr fasole uscata
  • o mana de leustean
  • sare si piper
  • 1 morcov mare
  • 1 ceapa mare
  • 1 cutiuta bulion
  • 1 jumatate ardei rosu
  • putin bicarbonat
  • putin cimbru

Mod de preparare

Am tinut de seara fasolea in apa la inmuiat ptr o fierbere mai usoara,am fiert fasolea in 2 ape cu bicarbonat.

Am pus o alta apa unde peste fasole am adaugat carnea si coastele,morcovul razuit si ardeiul roasu.Am presarat putina sare si piper.

Spre final am calit ceapa taiata marunt cu bulionul si am pus peste fasole,la final de tot am presarat o mana de leustean si cimbru.

Merge tare bine cu ceapa rosie cruda si muraturi si mamaliga.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu coaste afumate si carne de la cazan" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (38)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba de perisoare

Postat de Pungasa_Rogue

Ciorba de perisoare

Se curata ceapa de foi si se spala. Se curata ardeiul de seminte, se spala si se toaca marunt. Se curata morcovul, se spala si se taie in bucati mari. Legumele se pun la fiert impreuna cu...

Citeste continuarea

Ciorba taraneasca de cartofi noi

Postat de simona72

Ciorba taraneasca de cartofi noi

Curatam legumele, le spalam si le taiem ca pt ciorba. Untura de ratza o punem in oala in care facem ciorba si calim in ea legumele taiate pt 3-4 minute. Adaugam 2-3 cani de apa si lasam legumele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.05.2014, 13:04
Tu iti bagi vecinii in boala rau de tot)
la 04.05.2014, 13:07
Tare buna!!!
la 04.05.2014, 13:09
Cris Tina mai ales pe arabi
la 04.05.2014, 13:11
nebunie curata!
la 04.05.2014, 13:11
))

Vezi toate comentariile (38)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking