Ciorba de fasole tarcata cu ciolan afumat

Postat de nadina73 in Supe/Ciorbe
24 Oct 2010 | 8417 vizualizari
Ciorba de fasole tarcata cu ciolan afumat

Ingrediente

  • 300 g fasola tarcata(colorata)
  • 1 ceapa
  • 2-3 morcovi
  • 1 bucata telina
  • 1 ciolan afumat
  • sare
  • putina vegeta
  • 400 pasta de tomate
  • tarhon

Mod de preparare

Se pune fasolea in apa de seara pana dimineata (va fierbe mai repede)

A doua zi se arunca apa de pe fasole si se spala bine.

Se pune la fier ciolanul sa dea cateva clocote pentru a fi mai sigur ca  fierbe bine.

Se pune fasolea ,zarzavaturile taiate si curatate,mai putin ceapa care se lasa intreaga,sare putina vegeta si se lasa sa fiarba 1 ora poate si mai bine

Cand fasolea si ciolanul sant fierte se pune pasta de tomate si tarhonul (eu am tarhon in otet si putin otet de la tarhon)

cu ceapa merge perfect

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole tarcata cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Ciorba de gulii cu smantana si afumatura

Postat de mihaelar63

Ciorba de gulii cu smantana si afumatura

Osul cu afumatura de casa se spala si se pune la fiert din timp impreuna cu foaia de dafin si tija de marar . Sare se pune doar la sfarsitul prepararii . Afumatura ar putea elibera...

Citeste continuarea

Ciorba de gaina cu gulioare

Postat de mihaelar63

Ciorba de gaina cu gulioare

Tacamurile de gaina bine curatate si spalate se pun la fiert in apa cu sare. Legumele se curata, se spala si se toaca cuburi. Intai se pune la calit ceapa si morcovul, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.10.2010, 12:36
la masaorcium nu mai e e de saptaman trecuta
la 24.10.2010, 13:08
nu conteaza k nu mai e...oricum imi place
la 24.10.2010, 14:19
cica....la masa.....oricum nu mai e.... Nadina....ce ne faci ? cred ca a fost tare buna....
la 24.10.2010, 14:35
gata ,retrag furculitele de ce ne-o mai arati daca nu mai ai?
la 24.10.2010, 16:21
ce buna atrebuie sa fieeeeeeeeee
la masa pt k oricum nu mai e ???!!! ooooo ce treaba e asta , atunci nu mai las furci ci linguri , oricum nu am ce face cu ele

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking