Ciorba de fasole verde

Postat de lilik in Ciorbe
6 Dec 2010 | 11269 vizualizari
Ciorba de fasole verde

nimic nu se compara cu o ciorba...

Ingrediente

  • 1 kg fasole verde
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • telina,patrunjel
  • 1 smantana
  • 250-300 ml suc de rosii(sau cateva linguri de bulion)
  • ulei
  • faina
  • sare,piper
  • 1 ou

Mod de preparare

curatam fasolea,o rupem si o spalam.

intr-o oala de 4-5 L punem apa cu morcovul si ceapa taiate marunt,dupa care punem pe foc.

cand incepe sa clocoteasca punem fasolea si lasam sa fiarba.

cand fasolea e fiarta punem telina tocata marunt si separat intr-o tigaie punem putin ulei si 3-4 linguri de faina.

cand este frumos rumenita(nu arsa) punem sucul de rosii si amestecam sa devina ca o crema apoi punem  smantana diluata cu apa rece si 1 pahar cu apa daca mai e nevoie.cand da in fiert punem rantasul peste ciorba si mai lasam sa fiarba 10-15 min.

punem patrunjelul,potrivim de sare si piper.

cand stingem focul batem un ou peste care punem 2 polonice de ciorba  dupa care il punem in oala.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Reteta de ciorba de fasole verde cu carne de pui

Postat de cristeena20

Reteta de ciorba de fasole verde cu carne de pui

Iata cum se prepara Reteta de ciorba de fasole verde cu carne de pui Bucatile de carne (eu am folosit piept, coaste si gat ) se spala si se pun in oala la fiert. Deoarece eu am avut carne de...

Citeste continuarea

Ciorba de fasole verde cu carne de ied

Postat de mihaelar63

Ciorba de fasole verde cu carne de ied

Carnea de miel cu os se spala bine si se pune in 3 l apa cu sare la fiert . Legumele se curata , se spala . Fasolea se decongeleaza la temperatura camerei . Taiati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.12.2010, 11:41
ce as manca si eu o farfurie de ciorbica
la 06.12.2010, 12:44
lilik...ai dreptate 5f
la 06.12.2010, 13:19
la 06.12.2010, 13:56
e o ciorba ce imi place mult
la 06.12.2010, 17:56
Ai dreptate o ciorba ramane o ciorba...si e foarte valoroasa...mai ales dupa un frig zdravan!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking