Ciorba de legume cu carne de pasare

Postat de sasha in Ciorbe
15 Feb 2013 | 4051 vizualizari
Ciorba de legume cu carne de pasare

Ingrediente

  • 2 cepe mari
  • 3 ardei
  • 1 pastarnac
  • 2 morcovi
  • 500 g cartofi
  • maruntaie de la o pasere ( coaste,gat, pipote) eu am folosit de la o pasare de curte
  • 1 leg telina
  • 3 oua
  • 2 linguri sare de lamaie
  • 3 polonice zarzavat
  • taitei de casa de la Baneasa
  • delicat cu gust de pasare
  • sare

Mod de preparare

Intr-o oala se pune apa cam in jur de 3 litri si se pune la fiert. Cand da in clocot se pun maruntaiele de la pasare cu o lingura de ulei si se lasa la fiert.

Intre timp se curata toate legumele, ceapa o tocam marunt si ardeiul, morcovii si pastanacul se taie cubulete si cartofii.

Cand carnea e aproape gata punem toate legumele. Daca mai este nevoie de apa, mai punem cat credem ca este nevoie.

Cand si acestea sunt paroape gata,punem 3 polonice de zarzavat,sare, si delicat, dupa gust,si taiteii si sare de lamaie dupa gist.

Cand toate-s gata stingem aragazul. Ouale se bat intr-o farfurie cu un polonic de ciorba si rasturnam in oala, amestecand continuu. Tocam leustenul si il amestecam cu o lingurita de ulei. Daca facem asa, vor ramane mereu la suprafata ciorbei. Si-l punem in ciorba.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu carne de pasare" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de curcan, cu taitei

Postat de mirela0911

Ciorba de curcan, cu taitei

Se spala bucatile de carne si se spun la fiert in apa cu putina sare. Se spumeaza de cate ori este nevoie apoi se lasa sa fiarba la foc potrivit. Se adauga si ceapa curatata dar lasata intreaga....

Citeste continuarea

Ciorba de pasare cu multe legume

Postat de merisor67

Ciorba de pasare cu multe legume

Punem la foc o oală cu puțină apă și un praf de sare, iar când atinge punctul de fierbere, adăugăm carnea porționată. O lăsăm să fiarbă 2-3 clocote, apoi scurgem apa și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.02.2013, 18:49
Cu ou batut asa cum imi place mie!
la 15.02.2013, 21:44
la 15.02.2013, 21:51
buna, noi folosim si bors
la 15.02.2013, 22:44
Ce buna!
la 15.02.2013, 23:20

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking