Ciorba de mazare cu carnati unguresti

Postat de mihaelar63 in Supe/Ciorbe
7 Dec 2020 | 2953 vizualizari
Ciorba de mazare cu carnati unguresti

 Este o ciorba din categoria celor rapid de preparat .Practic in30 minute ai pus o ciorba pe masa . Pe langa ca se face repede  este si deosebit de gustoasa .

Ingrediente

  • 500 gr mazare verde -congelata
  • 300 gr carnati unguresti picanti
  • 100 ml ulei
  • 4 morcovi mici
  • 2 cepe verzi
  • 2 rosii
  • 1 fir usturoi verde
  • otet de mere-optional
  • sare
  • piper negru macinat

Mod de preparare

  1. Carnatii acestia unguresti sunt picanti , cu putin chimen , semi-uscati si foarte gustosi . Pot fi folositi pe post de potentiator de gust.Practic nu mai ai nevoie de condimente .
  2. Scoateti mazarea la decongelat.
  3. Se curata morcovii si ceapa . Se taie rondele .
  4. Carnatul se taie rondele si se prajeste in ulei ca sa se topeasca din grasimi si sa dea gust bun intregii ciorbe .
  5. Adugati morcovul si ceapa si lasati sa se soteze usor .
  6. Turnati apa fierbinte deasupra . Sarati usor .
  7. Dupa primul clocot adugatimazarea verde si rosiile tocate marunt .
  8. Lasati sa fiarba sa mai fiarba 10 minute .
  9. Opriti fierberea puneti usturoiul verde tocat si gustati . Sarati /piparati daca este nevoie .
  10. Daca va place ciorba mai acra , acriti suplimentar cu putin otet de mere .
  11. Pofta buna !!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de mazare cu carnati unguresti" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Ciorba/supa din carne de ied

Postat de panacris

Ciorba/supa din carne de ied

Carnea se spală, se porționează și se pune la fiert în apă rece cu puțină sare, cca. 60 de minute la foc mediu, semiacoperit. Se spumează la nevoie. După ce s-a fiert se scot...

Citeste continuarea

Ciorba de perisoare

Postat de cris2711

Ciorba de perisoare

Legumele se curata ,se spala si se taie in cubulete mici. Prepararea perisoarelor: Intr-un castron se amesteca bine carnea de porc tocata cu doua linguri de ceapa,din ceapa tocata. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.12.2020, 23:48
la 07.12.2020, 23:56
la 08.12.2020, 07:33
O nebunieeee...merge bine acrita cu zeama de varza !
la 08.12.2020, 08:31
la 08.12.2020, 08:45
buna!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking