Ingrediente
- 500 gr carne de pui
- 1 ou
- 2 cepe
- 1 morcov
- 100 gr telina
- 1 pastarnac
- 100 gr bulion
- 100 gr orez
- cimbru,piper,boia,sare
- leusten,patrunjel
- 3 linguri ulei
- 1 l bors
Mod de preparare
Tocam carnea o condimentam ,adaugam oul si ½ dintr-o ceapa .Formam bilute de marime potrivita .
Intr-o cratita punem la fiert in 3 l de apa morcovul,telina,pastarnacul,ceapa,orezul iar dupa ce a clocotit adaugam cu atentie perisoarele.Lasam sa fiarba pana toate ingredientele sunt facute ,scoatem morcovul ,pastarnacul si telina,(ceapa o aruncam) le tocam si le calim in ulei apoi adaugam bulionul si punem peste perisoare ,mai colcotim cateva minute ,timp in care punem borsul la fiert ..
Cand a dat in clocot adaugam dupa gust peste ciorba si o lasam sa mai dea intr-un clocot.O dregem de sare ,piper ,cimbru si la sfarsit adaugam verdeata .
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (15)
|