Ciorba de perisoare la oala sub presiune

Postat de Adrian2016 in Supe/Ciorbe
24 Feb 2016 | 9452 vizualizari
Ciorba de perisoare la oala sub presiune

Cine spune ca barbatii nu stiu sa gateasca? Eu gatesc dar nu imi place sa stau langa cratita. Noroc cu oalele pe care le cumpara sotia mea.

Ingrediente

  • 500 gr carne amestec
  • 200 gr smantana
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa mare
  • 1/2 telina
  • 1 ardei kapia rosu
  • 3 linguri de orez
  • 1 ling. delikat
  • 50 ml de ulei
  • patrunjel verde
  • cimbru
  • 1 ou + galbenus de ou
  • sare
  • piper

Mod de preparare

       Legumele le spalam bine si le taiem cubulete. Intr-un castron punem carnea, oul, orezul, sare, piper, cimbru, verdeata. Omogenizam bine compozitia si lasam deoparte circa 5 minute. Cu mana umeda formam bilute rotunde (imi plac perisoarele mai mari), pe care le lasam deoparte pana cand legumele sunt aproape fierte.

       In vasul oalei cu presiune punem legumele taiate, perisoarele, complectam cu apa trei sferturi din vas, o ling. de delikat si setam aparatul pentru ciorba.

       Dupa 40 de minute cand ciorba este gata amestecam smantana cu un galbenus de ou si zeama din ciorba si turnam in oala amestecand usor sa nu se branzeasca. Presaram la sfarsit patrunjel verde tocat. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare la oala sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba de fasole verde cu carne de ied

Postat de mihaelar63

Ciorba de fasole verde cu carne de ied

Carnea de miel cu os se spala bine si se pune in 3 l apa cu sare la fiert . Legumele se curata , se spala . Fasolea se decongeleaza la temperatura camerei . Taiati...

Citeste continuarea

Supa de chimen

Postat de panacris

Supa de chimen

Zarzavaturile se curăță, apoi se pun la fiert în apă rece, asezonată cu sare, cca. 30 min. la foc mediu semiacoperit. După ce s-au fiert zarzavaturile, se strecoară zeama în alt...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.02.2016, 18:20
buna a mai fost
la 24.02.2016, 18:22
buna
la 24.02.2016, 18:23
O ciorba pe placul familiei mele!
la 24.02.2016, 18:26
Bya
la 24.02.2016, 18:27
Merisor si noua ne place mult

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking