Ingrediente
- o capatana + o caoda de salau
- 1 morcov
- o cepa
- o radacina de patrunjel
- o radacina de pastarnac
- o radacina de telina mica
- 2 linguri orez
- 3 -4 rosii sau suc de rosii 200 ml.
- o legatura de leustean
- 200-250 ml. zeama de varza
Mod de preparare
Se spala pestele si se da deoparte.
Legumele se curata , se spala si se pun la fiert .
Cand legumele sunt aproape fierte se pun rosiile ( eu le-am dat pe razatoare) sau sucul de rosii. Se lasa sa dea cateva clocote, apoi se pune zeama de varza . Cand a disparut spuma formata deasupra se pune si orezul( care a fost spalat in prealabil).
Dupa ce a fiert orezul se adauga pestele si se mai lasa la fiert cvirca 8 min. Se stinge focul si se adauga leusteanul tocat.
Se serveste cu ardei iute crud sau murat dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (27)
|