Ciorba de peste proaspat

Postat de mihaelab in Ciorbe
29 Iul 2011 | 12597 vizualizari
Ciorba de peste proaspat

Ingrediente

  • peste proaspat
  • 1 ceapa
  • 1morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • 1cartof
  • telina
  • dovlecel
  • 1ceasca orez
  • suc de rosii
  • bors
  • sare
  • leustean verde

Mod de preparare

Curatam cartoful,morcovul ,ceapa, telina si ardeiul,le spalam bine,le taiem si le punem la fiert.

Orezul il spalam bine si il punem si pe el peste legume.Sa nu uitam de dovlecel,eu de obicei dovlecelul il pun cand restul legumelor sunt pe jumatate fierte.Daca il pun o data cu restul legumelor, fiindca fierbe foarte repede.

Intre timp curatam pestele,il spalam bine si il taiem bucati(pestele meu a fost de 5 kg ,asa ca nu l-am pus pe tot,o sa vedeti in alta postare ce am mai facut cu el )

Cand orezul si legumele au fost  fierte punem sucul de rosii ,borsul si bucatile de peste.Lasam sa fiarba cateva minute, pana ce bucatile de peste se ridica deasupra.

Cand pestele s-a ridicat stingem focul si punem leusteanul taiat marunt.pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste proaspat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de salau

Postat de mihaelar63

Ciorba de salau

Curatati si spalati legumele. Taiati marunt ceapa si telina. Morcovii se taie jumatati de rondele. Cartofii se taie cubulete. Rosia se toaca marunt. Se soteaza usor...

Citeste continuarea

Bors cu perisoare de somon

Postat de privatelaura

Bors cu perisoare de somon

Eu am pus la treaba cookerul de la Philips, m-am obisnuit sa gatesc la el. Curatam si spalam legumele. Pestele il spalam si il curatam de piele si eventuale oase, apoi il tocam rapid la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.07.2011, 18:21
am venit repede-repede
la 29.07.2011, 18:43
la 29.07.2011, 20:31
Grozav!!!
la 29.07.2011, 21:14
nu am mancat niciodata...arata tare bine..
la 29.07.2011, 21:52
Delicioasa

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking