Ciorba de potroace

Postat de madi_marin in Ciorbe
3 Feb 2010 | 5497 vizualizari
Ciorba de potroace

Inspirata de nunta de la ,,Ceva de mancare,,......am pregatit aceasta delicioasa ciorba....

Ingrediente

  • 500 g amestec de inimi si pipote de pui
  • 4 aripiare de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1/2 telina
  • 1 pastarnac
  • 1 rosie
  • 1 cescuta cu orez
  • 1,5 l zeama de varza
  • delikat
  • piper
  • patrunjel proaspat

Mod de preparare

Carnita se spala si se pune in apa rece la foc mic sa fiarba. Legumele se curata, se spala si se rad pe razatoarea mare. Cand carnita e gata se adauga legumele  (mai putin rosia) si orezul. Se fierb la foc mic si cand s-a fiert orezul se pune zeama de varza data intr-un clocot in prealabil. Acum se adauga si rosia taiata cubulete, se potriveste gustul cu delikat si piper si se mai fierbe totul 10 minute. Se da oala de pe foc, se adauga patrunjelul proaspat spalat si tocat marunt.

Noi am servit cu ceapa verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de potroace" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de potroace

Postat de katty

Ciorba de potroace

Spalam bine maruntaiele de la un pui. Punem carnea intr-o oala cu apa rece cat sa o acopere si sa o depaseasca cu cateva degete. Pornim focul iute pana se aduna deasupra spuma.Reducem focul la mic...

Citeste continuarea

Ciorba de potroace

Postat de mirela0911

Ciorba de potroace

Se spala bine carnea, apoi se lasa sa se zvante ori se sterg bucatile cu prosoape absorbante.  Pipotele se oparesc pentru 1-2 minute, apoi se scurg de apa. Intr-o oala mare, se pun 4...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.02.2010, 11:17
Wow chiar cautam o reteta sa fac si eu cand mi se termina ciorba de ciolan cu fasole care am facut-o e bestiala, si mama mea facea asa doar ca punea ceva smantana la sfarsit , de ...in Ardeal smantana e la putere . O si salvez la favorite sa ma inspir din retat ta,
la 03.02.2010, 11:24
da....parca am citit si eu pe undeva ca se serveste si cu smantana. da cine vrea, poate sa puna.....chiar am niste smantana si acum la pranz cand o sa mancam, chiar o sa pun si eu......
la 03.02.2010, 14:43
Cam multi pretendenti la o portie de ciorba, dar cred ca mai e loc si pentru mine.. E una dintre ciorbele mele favorite!. Smantana se poate pune in farfurie, pentru cine doreste.
la 03.02.2010, 16:11
Eu vreau cu smantana, da? Un castron mai mare
la 03.02.2010, 17:09
am o oala intreaga, va invit la festin......da sa veniti cu lingurile d-acasa ca nu am prea multe....

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking