Ciorba de salata verde cu omleta

Postat de pusikmea in Supe/Ciorbe
23 Apr 2010 | 11336 vizualizari
Ciorba de salata verde cu omleta

Este o ciorbita exceptionala, eu as manca-o tot timpul.

Ingrediente

  • o legatura de salata verde
  • o legatura marar
  • o legatura ceapa verde
  • cativa catei de usturoi
  • un ou
  • 2 felii de sunculita preasata
  • un morcov
  • un pastarnac
  • 1/2 ardei rosu
  • 300 ml lapte batut
  • 200 ml smantana
  • sare
  • piper
  • otet

Mod de preparare

Punem o oala cu apa si putina sare pe foc, apoi punem ceapa, morcovul, pastarnacul si lasam pana se inmoaie toate, dupa care vom pune si salata taiata fasii, nu foarte lungi si jumatate de legatura de marar
Intre timp pregatim omleta din ou si sunculita.
Taiem omleta fasii si o punem si pe aceasta in oala.
Spre sfarsit adaugam laptele batut si luam de pe foc.
Dupa ce am luat de pe foc, smantana se amesteca bine cu putina zeama de la ciorba, apoi se toarna in oala, amestecand usor.
Se potriveste gustul cu sare, piper, otet si se adauga restul de marar maruntit.
Se poate servii atat calda cat si rece.




Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata verde cu omleta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de salata verde cu afumatura

Postat de sufletista

Ciorba de salata verde cu afumatura

Prima data ne ocupam de salata pe care o vom spala frunza cu frunza si o lasam sa se scurga foarte bine. In cratita in care facem ciorba, calim ceapa rosie data prin razatoare, morcovul in...

Citeste continuarea

Ciorba de salata verde, cu afumatura

Postat de RODIMUR

Ciorba de salata verde, cu afumatura

Se curăță ceapa, se spală și se taie mărunt. Se curăță rădăcinoasele (morcovii și pătrunjelul) se spală și se dau pe răzătoarea mare. Se spală rapid kaiserul și apoi se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.04.2010, 16:10
ma primesti si pe mine
la 23.04.2010, 16:52
te primesc nadina, doar ca s-a dus de mult , dar mai punem de una ca se face numaidecat
la 23.04.2010, 18:53
la 23.04.2010, 20:54
la 30.04.2010, 17:06
e altfel decat o fac eu dar si din a ta as manca

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking